астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 2 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Денят със сигурност ще започне с нещо интересно: неочаквани новини, примамливо предложение или бизнес ангажимент. Общувайте с новите познати.

Дневен хороскоп за 2 август 2023

infomax-logo-50-15-HW Стартира проект за възстановяване на брадатия лешояд в България и на Балканите

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Заслужавате да бъдете прегърнати от човек, който събужда най-добрите чувства в душата ви. Някой, който не ви съди и не ви натоварва с очакванията си. Днес оставете старите проблеми и истории в миналото. Оставете вярванията, които ви пречат да приемете нови и по-добри неща.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Може би искате да промените обстановката? Е, това ще ви бъде от полза: новите места ще ви вдъхновят с нови идеи. Освен това, ще се запознаете с интересни хора.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Всеки път, когато се почувствате блокирани или неспособни да се движите, вероятно е по ваша воля. Можете да изберете да се движите във всяка посока. Всичко, което трябва да направите, е да поставите единия крак пред другия. Промяната идва и изборът на това, което вече знаете.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вие познавате вкуса на успеха и разбирате, че тези неща не се случват за една нощ. Вярвайте, че сте на прав път. Всъщност изглежда, че начертавате свой собствен маршрут до вашата дестинация. Докато продължавате, да правите това, всичко ще е наред.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Възможно е да научите нещо важно или да получите оферта, която не искате да откажете. Трябва да внимавате с парите – по-добре е да не бързате с покупките.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Бъдете честни със себе си – знаете със сигурност, че отговорите, които търсите, са във вас. Просто трябва да спрете да се суетите и да оставите вашия вътрешен гуру да ви покаже правилния път.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Идеите, които днес посетиха вашата глава, не бяха просто „понесени от вятъра“, те ви бяха дарени свише. Затова имайте вяра, оставете настрана всички излишни задължения и се потопете напълно в мисленето за тези универсални улики и най-накрая започнете да творите!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вместо да се съпротивлявате на течението, по-добре се доверете накъде ви води. Сега звездите горещо ви съветват да замените твърдостта си с гъвкавост. Когато става въпрос за междуличностни отношения, уважавайте чувствителната си страна.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Помните ли, когато не сте имали всичко, което имате сега? Помните ли, когато целите, към които сте се стремили, изглеждаха като несбъдната мечта? Днес звездите призовават да запомните това и да продължите напред.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ако чувствате, че сте готови да творите живота си, то днес е добър момент да започнете да се движите в тази посока. Ако нещо не ви харесва или как се отнасят към вас, значи е време да преразгледате отношенията.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е време, в което бариерите са премахнати и вие се противопоставяте на всички ограничения. Събудете вътрешния си  потенциал. Той е толкова жаден за нови усещания и постижения. Трябва да спрете да хабите енергия за дребни неща и да работите по проекти, в които сте добри.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Колкото и да е странно, но си струва да помислите как възприемате себе си. Сега трябва да намерите нещо, което ще ви вдъхнови за смели действия. Какво да правите този уикенд: позволете си това, което давате на другите. Любовта към себе си е вълшебната отвара.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 2 август 2023

на горе