Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

Астрология

Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022: Бъдете мили и търпеливи със себе си. Моментът просто не е подходящ за големи стъпки, особено ако сърцето ви не е подготвено и когато страхът постоянно се намесва. Слушайте интуицията си и не си блъскайте главата в стената за нещо, което може да ви отведе в грешната посока. Когато сте в хармония с останалия свят, колкото и трудно да е понякога, можете да постигнете по-солидни резултати с времето.

Хороскоп за 2023 зодия Водолей  

Месечен хороскоп ноември 2022

Любовен хороскоп ноември 2022

Хороскоп за зодия Овен ноември 2022

Хороскоп за зодия Телец ноември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци ноември 2022

Хороскоп за зодия Рак ноември 2022

Хороскоп за зодия Лъв ноември 2022

Хороскоп за зодия Дева ноември 2022

Хороскоп за зодия Везни ноември 2022

Хороскоп за зодия Скорпион ноември 2022

Хороскоп за зодия Стрелец ноември 2022

Хороскоп за зодия Козирог ноември 2022

Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

Общ хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

хороскоп за зодия водолей ноември 2022

Колкото по-активни сте в началото на месеца, толкова по-добри ще са резултатите, с които ще стигнете до края на ноември.

През първата декада на месеца отхвърлете всички ненужни контакти и посветете повече време на работата. Например, стартирайте нови проекти и не се колебайте да потърсите помощ от тези, които могат да ви я осигурят.

Около средата на периода влиянието на Уран ще ви позволи лесно да излезете от трудна ситуация или да избегнете сериозни проблеми. Основното в този момент е да слушате вътрешния си глас, да се доверите на интуицията и собствения си житейски опит.

Тези от вас, които са заети с творческа работа, ги очаква голям късмет. Както и тези, които не се притесняват да представят постиженията си пред другите. Саморекламата върши чудеса през този период, така че подгответе списък с постиженията си предварително, преди да посетите ръководството или потенциален работодател.

През третата декада на ноември е по-добре да забавите деловата активност и да се възстановите. Това е страхотно време за кратка ваканция, но екстремният спорт трябва да се избягва.

Здравен хороскоп зодия Водолей ноември 2022

В ноемврийският период възприемчивите Водолеи трябва да избягват емоционални сътресения, в противен случай рискувате това да повлияе негативно на общото ви благосъстояние.

Опитайте се да насочите чувствителността си към природата в творческа посока: изделия изработени на ръка, редене на пъзели със семейството и разходки сред природата с приятели.

Поради повишените космически енергии, пийте повече успокояващи билкови чайове: от лайка, лавандула, мента или маточина. Леките упражнения в домашни условия ще ви се отразят добре. Ако имате възможност запишете се на уроци по йога.

Любовен хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

В началото на месеца енергиите на небесните тела ще донесат късмет на тези, които чакат промяна в отношенията си и са готови да предприемат решителни стъпки. Поемете инициативата, помирете се, възстановете отношенията и признайте любовта си – всичко това ще намери незаменим отговор в сърцето на този, към когото не сте безразлични.

През първата декада на месеца е време за промяна, период, в който активността и способността да се намерите изход от всяка ситуация е възнаграждаващ. Опитайте се да не се поддавате на провокации и да не се карате със сродната си душа. Ако нещо ви тревожи, тогава употребявайте такива думи, за да не обидите партньора си.

Всичко постепенно ще се подобрява, ще срещнете нови хора, но ако търсите активно. Семейните представители на знака могат да се погрижат за варианти за съвместен отдих или кратка ваканция в планински курорт.

Последните дни на месеца са много подходящ период за вземане на важни решение в личния ви живот и готовност за промяна.

Финансов хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

През първата половина на ноември 2022 интуицията ще ви се притече на помощ повече от веднъж, особено в онези въпроси, които са свързани с инвестиране на пари или големи разходи. И все пак големите разходи са нежелателни, с изключение на тези, които са планирани предварително.

От 9 до 11-ти ще имате възможност да подобрите финансовото си състояние, но решението на проблема може да дойде под прикритието на някаква задача или допълнителни ангажименти. В средата на месеца не се отказвайте от почасова работа, дори това да ви отнеме голяма част от личното ви време. Нечия помощ или добър съвет ще ви предпази от неприятности. В същите дни можете да прекратите сътрудничеството, което не е ползотворно и да започнете да търсите по-изгодно и удобно място за работа.

От 27 ноември можете да започнете с амбициозни проекти в работата, отидете при ръководството за подкрепа или представете идеите си на бизнес партньори. По-добре е да отложите търсенето на клиенти или разговорите с ръководството за увеличение на възнаграждението.

Пълнолунието ще ви даде прекрасна възможност да разрешите сериозен финансов проблем. Най-вероятно ще трябва да се обърнете за подкрепа и съвет към влиятелна и компетентна личност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица