Дневен хороскоп 31 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп 31 октомври 2022

дневен хороскоп 6 ноември 2022
Астрология

Дневен хороскоп 31 октомври 2022

Дневен хороскоп 31 октомври 2022: Бъдете благодарни за това, което работи и още по-благодарни дори и за това, което не работи в момента. Знайте, че висшите сили имат план за всеки един от нас. И понякога този план изисква да пътувате до дълбоките и тъмни ъгли на психиката. Хубаво е, че сте надарени със силата на алхимията, способността ви да превръщате раните си в мъдрост и болката си в сила. Днес оставете креативността да се развихри във вас с пълна сила.

Очаква ни продължителна магнитна буря, след като днес нашата звезда ни се „усмихна“ от високо

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Три зодии ще имат голям УСПЕХ през 2023 г.: мечтите им ще се сбъднат

Успех и щастие през новата седмица 31.10-6.11 за шест зодии

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

Мушкато – какво лекува?

ЗДРАВЕЦ ЗА ЗДРАВЕ

Див кестен – съкровище от природата

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

ВСЕЛЕНАТА НЕ ПРОЩАВА НАРУШАВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРАВИЛА: 7 ОСНОВНИ ЗАКОНА НА ЖИВОТА

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Дневен хороскоп 31 октомври 2022

Дневен хороскоп 31 октомври 2022 Овен

дневен хороскоп 31 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 31 октомври 2022, небесните тела ви изпращат нова, още по-силна, енергия в някои аспекти от социалния ви кръг. Как да я приложите, към какво да я насочите, този избор е само ваш. Това може да бъде установяване на нови отношения или начало на голяма сделка, сделки с бизнес партньори и дори брак. Но силната енергия в сферата на партньорството може да се използва, не само като плюс, защото съществува риск от разногласия. Опитайте се да не допускате илюзии, прекомерни очаквания, не бъдете догматични. По този начин разочарования от спорове не ви заплашват!

Дневен хороскоп 31 октомври 2022 Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес предстоят големи промени по отношение на вашите навици. Например, отказ от вредни и замяна с полезни. Можете да промените режима на деня, графика, условията на работа. Планетите ви насърчават към промени в обикновения рутинен живот. По този начин целият акцент ще падне върху малките неща, които съставят целия ни живот. Отношенията с колеги, подчинени ще са на второ място, но всъщност и те ще се влияят от разпределението на отговорностите. Проблемите с диетата и храненето са от значение – не пренебрегвайте здравето си. Бъдете внимателни и към вашите домашни любимци – тяхното благосъстояние също може да изисква повече внимание.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 31 октомври 2022, вашето внимание ще бъде насочено към децата, техния успех, развитие, забавление. Днес, също така, е подходящ ден за творческа дейност. Не се изкушавайте да се включвате в рискови приключения, вълнението ще заглуши гласа на разума и логиката. Очакват се нова любовна връзка или нов поглед върху настоящите романтични отношения. Помислете преди да се откажете от любимо хоби, за да не съжалявате след това. Затова не губете възможността да живеете живота си пълноценно и да се изпълвате с вдъхновение от неговото многообразие, всички ние понякога имаме нужда да се върнем към състоянието на детска наслада!

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп 31 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес ще се чувствате като мистиците на зодиака. Бунтовници и революционери. Ще почувствате, че вие сте тук за това. Родени да посеете семената на промяната в колективното съзнание, е само една малка част от вашата свещена цел. Така че, доверете се на божествените знаци. Доверете се накъде ви води вашият вътрешен компас. Нищо не е твърде голямо или непостижимо за вас! Помислете как можете да промените бъдещето днес. Нека това да започне още днес.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 31 октомври 2022, доминиращите въпроси ще бъдат свързани с пътувания, задачи и дейности, както и с информацията. Комуникацията става важна, както за постигане на бизнес споразумения, така и за ежедневно разбиране в екипа. Очаквайте повече кореспонденция. Отношенията с братя и сестри също могат да излязат на преден план. Бъдете внимателни: не само важна и полезна информация ще дойде при вас, но и слухове могат да бъдат провокирани. Много е вероятно някой да изпитва способността ви да държите на думата си.

Дневен хороскоп 31 октомври 2022 Дева

дневен хороскоп 31 октомври 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес вашият фокус ще бъде върху финансовата страна на живота. Съдбата може да ви предостави шанс, както за промяна в обичайните начини на харчене, така и нови източници на доходи. Основната задача във всичко, което правите през този ден, е да повишите чувството си за собствено достойнство. Не отивайте в сянка, не се крийте от компании и комуникация. Някой може да разкрие нов талант във вас, а с него и нов начин за печелене. Възможно ли е да се откажете от такъв шанс? Позволете на финансите да дойдат при вас, чрез други хора.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 31.10.2022, планетите поставят акцент върху здравето и външния вид, както и върху нови житейски перспективи. Нетърпеливостта и напористостта могат да бъдат провокирани, както във вас, така и във вашите партньори. Относно отношенията може да изпитате желание да се отървете от някои задължения. В крайна сметка денят ще се окаже с положително въздействие върху установяването на взаимни навици, общи интереси, а отношенията ще станат по-ясни. Основното нещо е да обърнете внимание на себе си.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

За вас ще започне мистичен период. Емоции от минали връзки може да се усетят, може да сте въвлечени в странни проекти или дела, сякаш на моменти изпускате нишката на самоконтрола. Не трябва да се напрягате и да се защитавате от това. Напротив, ще има повече позитиви, като подобряване на благосъстоянието, повишаване на интелекта. По-добре е да се оставите на новият поток от енергии, да го оставите да ви залее с ново фино знание. Началото на връзка, изградена върху емпатия, ще ви осигури докосване до струните на поезията.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 31 октомври 2022, ще търсите най-близката изходна врата, находчив ход, който искате да ви помогне да избягате от матрицата и да се завърнете към истинското ви Аз. Но звездите ви подсказват, че не сте дошли тук, за да бягате. Вие сте дошли тук, за да живеете, да празнувате, да се радвате, да бъдете щастливи, да присъствате във всеки един момент. Така че, поемете дълбоко въздух, погледнете се в огледалото и привлечете силата към себе си. Вие сте дошли тук, за да повдигнете колективното съзнание, от защо, действайте по изпълнението на вашата цел.

Дневен хороскоп 31 октомври 2022 Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Планетите ще насочват вниманието ви към целите. Кариерните проблеми, признанието от обществото, решаването на важни проблеми с ръководството ще станат важни за вас. За вас ще бъде важно да покажете, че сте достигнали определено ниво, че новият ви статус има всички основания – вашите знания, опит и лични качества. Опитайте се да мислите мащабно. Ако виждате в израстването си, не само лична кариерна и финансова цел, а осъзнавате, че вашите дейности имат определена мисия, която прави живота на хората по-добър, тогава вашите цели ще бъдат постигнати, без много усилия.

Дневен хороскоп 31 октомври 2022 Водолей

дневен хороскоп 31 октомври 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Време е да се преобразите. Възможни са емоционални колебания, ще се замислите за вашата привлекателност, ще промените представата си за собствената ви интимност. Чувствайте се свободни да се свържете с психолози, опитни хора, които ще ви помогнат да разберете себе си по-дълбоко. Може да възникне дълбока връзка с нов човек, а с вече познати може да възникне въпросът за границите на доверието. Не решавайте имотни въпроси с помощта на кредит или средства взети на заем.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 31.10.2022, помислете, дали си струва да играете старите игри на дърпане на въже. Вече не се интересувате да действате от съзнанието на жертва. Разбирате, че всичко върви според божественият план и че забавянията и трудностите, също са ви довели до този момент от вашето съществуване. Звездите силно ви съветват, днес да предложите на цялата Вселена сърце пълно с благодарност и любов. Вие сте точно там, където трябва да бъдете, и повярвайте, че големи неща ви предстоят! Отворете сърцето си за любимият човек.

0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица