Дневен хороскоп за 26 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 26 септември 2022

месечен хороскоп ноември 2022
Дневен Астрология

Дневен хороскоп за 26 септември 2022

Дневен хороскоп за 26 септември 2022: Днес мечтателното настроение ще доминира сред заобикалящият ни свят. Дори в суматохата на обичайното ежедневие, ще успеем да намерим свободен миг, който да посветим в кратко пътуване, дори и това да се случи само в мечтите ни. Но да не забравяме, че много пъти мечтите стават реалност. Хороскопът ни призовава: да поканим човекът, който ни е на сърце и да мечтаем с него, защото така най-добре ще почувстваме близостта ни! Още по-добре, нека превърнем мечтите ни в съвместни планове! Днес е чудесен ден за това! Да действаме!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 26.09.2022–02.10.2022

Огромно ЩАСТИЕ през седмицата 26.09-2.10 за пет зодии

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Каква промяна ви е необходима

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Вълшебното Новолуние на 26 септември ще зарадва само три знака от зодиака

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 26 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 26 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 26 септември 2022, въздухът около вас е буквално пропит с възможности: нужно е само малко усилие, за да получите шанс и ще промените животът си към по-добро! Хороскопът призовава да бъдете активни и да се възползвате максимално от мощния потенциал на този ден. Отхвърлете съмненията относно собствените си способности, не отказвайте предложения да научите нещо ново или да промените плана за този ден! Днес може да ви очаква неочаквано приятно събитие във всяка област – и в личния живот, и в общуването, и във финансовите дела.

Дневен хороскоп за 26 септември 2022 г. Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес имате шанс внезапно да усетите каква бездна се крие между вашите желания и силните ви възможности. Подобно откритие може да доведе до отчаяние, но хороскопът ви приканва да действате конструктивно: коригирайте ситуацията, като прегледате вашите искания и идентифицирате конкретни начини да постигнете това, което искате. Мечтаете за кола? Започнете да спестявате за шофьорски курсове още от днес. Търсите партньор в живота? Поканете сладък колега на обяд. Днес е подходящ момент да преосмислите житейската си ситуация: време е да превърнете безформената си мечта в конкретна постижима цел.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 26 септември 2022, ще се обвинявате за мързел и мудност, забравяйки, че просто сте уморени. Хороскопът вещае, че нямате достатъчно енергия. Може би трябва спешно да се поспрете и да прекарате ден-два на дивана? Или, напротив, липсва ви емоционално разтърсване и трябва да си дадете почивка, сякаш днес е последният ден от живота на планетата? Каквото и да изберете обаче, не забравяйте за стандартните мерки за превенция срещу умората: добър сън, здравословно хранене, оптимално движение и пресни витамини.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 26 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Тази сутрин може да усетите спад в тонуса, докато нещата ще изискват от вас активност и позитивност. Витаминни коктейли, спорт и интересни планове за вечерта са подходящи като оръжия в борбата срещу липсата на енергия. За да улесните трудностите на днешния ден, хороскопът ви съветва да започнете деня с усмивка. На тези, които намерят сили да се активират вътрешният си потенциал, звездите ще дадат шанс за успех: сключване на изгодна сделка, романтично запознанство или успешна покупка. Ако сте чакали нечие решение от дълго време, днес най-накрая ще го получите.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днес, 26 септември 2022, хороскопът вещае, че днес има един отговор на „седемте беди“: вашата подозрителност. Всички недостатъци и неразрешени въпроси, които сте натрупали напоследък, могат да се заявят с пълен глас в този ден, изисквайки внимание. За да не бъдете разкъсвани от вътре, опитвайки се да направите всичко наведнъж, днес е необходимо да дадете приоритет – да се съсредоточите върху основното и да не се разсейвате от празни неща, които крадат време и усилия. По-малко комуникация в социалните мрежи, по-малко време в празни приказки, в противен случай няма да имате време да направите нищо!

Дневен хороскоп за 26 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 26 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Днес може да получите предложение, което ще ви се стори много примамливо. Не е нужно да се говори на глас, но вие ще го приемете за такова. Интересна свободна позиция, обещаващ външен вид или високи залози за печалба могат да заемат всичките ви мисли през този ден. Хороскопът предупреждава: внимателно проверявайте и обмисляйте получената информация в този ден. „Подаръкът на съдбата“ може да се окаже трик, така че трябва да претеглите всичко, като се въздържате от прибързани решения.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес няма да имате време да се занимавате с работата си: безкраен поток от съобщения от приятели, познати и дори непознати няма да ви позволи да се съсредоточите върху едно нещо. Хороскопът предполага, че комуникацията ще бъде доста несъдържателна, така че можете безопасно да ограничите достъпа си до съвременните технологии, за да направите поне нещо през деня. Това е труден ден за тези, които работят с хора. Дори вечерта е малко вероятно да успеете да останете в тишина и спокойствие: възможно е любимия човек или приятел внезапно да поиска да излее душата си пред вас. Подайте ръка в труден момент, това е благородно.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 26.09.2022, очертава се вашата емоционална чувствителност да бъде на много по-високи нива, поради което сте в състояние да изпаднете в срамежливост или прекомерна възбуда по всякаква причина. Някои реакции на другите можете да надцените, други обратното – ще ви бъде трудно да прецените. Хороскопът ви съветва: ако изведнъж ви се стори, че някой гледа напрегнато във вашата посока, не бързайте да се тревожите, може би напред ви очаква нещо прекрасно и вълшебно. За да мине денят без проблеми, трябва да контролирате емоциите си. Днес е по-добре да се съсредоточите върху неща, които не изискват контакт и комуникация с другите.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес, 26.09.2022, имате огромни шансове да попаднете в светлината на прожекторите, но дали ще ви бъде приятно е сериозен въпрос. Хороскопът предполага, че може да предпочетете да останете в сянка. Общественият интерес няма да намалее през целия ден, така че вероятно ще ви отнеме твърде много време за разговор днес. Възможно е до вечерта с изненада да установите, че не сте направили и половината от това, което сте планирали от сутринта. Това може да ви принуди да останете по-дълго на работа или да се откажете от свободното време.

Дневен хороскоп за 26 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Най-вероятно ще искате да прекарате днешния ден в състояние на максимално спокойствие, но животът има съвсем различни планове за вас. Още от сутринта могат да възникнат задачи, които изискват незабавно решение. Неволно ще трябва да сте активни, освен това ще трябва да побързате. Хороскопът вещае, че днес ви очаква изключително напрегнат ден, но вие изпълнете, каквото можете с удоволствие и се отпуснете, дори да нямате време. Вечерта се наградете за прекрасният ден с топла вана, вечеря на свещи с любим човек или близък приятел.

Дневен хороскоп за 26 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 26 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес може да се окаже „Ден на затворени врати“: няма да ви се говори по телефона… Има голям риск да загубите много време, поради факта, че другите не изпълняват задълженията си или просто не се свързват с вас. Хороскопът съветва в този ден да бъдете търпеливи и да отделите допълнително време в графика си за непредвидени закъснения, които днес са повече от вероятни. Също така, не трябва да обещавате много на околните: най-вероятно изпълнението на обещаното ще трябва да бъде отложено за друг ден.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 26.09.2022,  може внезапно да се почувствате като човек, който приема себе си твърде сериозно. И не само себе си, но и околните. Хороскопът препоръчва да прогоните този пагубен образ! В това състояние чувството за хумор пада до нула, а несъвършените действия на другите предизвикват раздразнение. Хороскопът силно ви съветва днес да посветите един ден в повишаване градуса на настроението. Не е срамно да си попеете, докато вземате сутрешен душ или докато шофирате сами в колата…

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица