10 идеи за великденски венец
Идеи за дома

10 идеи за великденски венец

Великденски венец е част от декорацията на дома за предстоящия празник. Влезте в духа на Великден с тези 10 красиви проекта за венци! Имаме идеалния проект за венец за вас, независимо от стила ви. Тези проекти със сигурност ще внесат сезонна свежест в дома ви.

Докато украсявате всяка стая в дома си и подготвяте менюто си за големия ден, не забравяйте стените, масата и вратите! В края на краищата входната врата е първото нещо, което гостите ви ще видят – така че може и да се постараете с няколко идеи.

10 идеи за великденски венец

1.Омбре венец от лалета

Лалетата са ясен знак, че пролетта е настъпила! Обявете очакваното им пристигане с венец, покрит с тях! Този великденски венец има прекрасен омбре вид с кремави, жълти, оранжеви и розови цветове, който е наистина зашеметяващ. Освен това направата му отнема само няколко минути.

2.Венец и гирлянд

великденски венец
10 идеи за великденски венец снимка: pinterest

Подгответе дома си за Великден с този очарователен великденски венец и подходяща гирлянда. Този плетен на една кука венец е вдъхновен от лова на великденски яйца и изобразява сладки пиленца, които се забавляват, докато намират шоколадовите си яйца!
Това е чудесен начин да освежите дома си навреме за сезонните празници!

3.Пролетен венец от яйца

великденски венец
10 идеи за великденски венец снимка: pinterest

Подгответе вратата си за пролетта с този цветен великденски венец от яйца. Изпъстрен със зеленина и красиви цветя, този зашеметяващ сезонен венец за врата ще смае съседите ви!
Ако искате по-пълна визия, можете да добавите още листа или цветни китки. Този венец изглежда чудесно с допълнителен гирлянд за врата!

4.Използване на венец за показване на картички

Отпразнувайте Великден и настъпването на пролетта с украса и сезонни елементи, за да посрещнете семейството и приятелите си в най-красивата среда. Тук, за един уникален поглед към традиционните идеи за великденски венец, един елегантен венец показва перфектния начин за излагане на пролетни цветя и великденски картички. Изберете приглушени зелени и сини цветове за изтънчен обрат на великденските пастели.

5.Как да създадете цветен венец от зайци

великденски венец
10 идеи за великденски венец снимка: pinterest

Влезте в пролетта с този цветен венец със зайчета! Великденски венец със зайче е чудесен начин да отпразнувате сезона, като добавите пролетно докосване в дома си и преобразите декора със забавно разцъфване, което ще ви помогне да създадете обстановка. Окачете го на стената или на вратата, за да постигнете прекрасен ефект.

6.Златист венец от великденски яйца

Готови ли сте да заложите на златото във великденската си украса тази година? Този привличащ вниманието великденски венец придава забавен обрат на типичния декор от великденски яйца с ярки цветове и прост процес на позлатяване, който можете да следвате стъпка по стъпка.

7.Венец от дъговидни яйца

Щом кажете на децата, че този великденски венец от дъга се състои от папие маше, те с удоволствие ще ви помогнат да го сглобите. Мечтателните, набраздени яйца са изработени от крепирана хартия, която помага да се наподобят цветовете на естествено боядисаните яйца. Това е идеалното изделие за дъждовен ден, което ще озари не само верандата ви!

8.Дървен венец от яйца

великденски венец
10 идеи за великденски венец снимка: pinterest

Ето един вариант, който все пак е напълно празничен по най-незабележимия начин. Сдържаният великденски декор има особен чар, който не рискува да засенчи естествената красота, която започва да цъфти навън. Въпреки че винаги можете да боядисате дървените яйца, ако това е по-скоро вашият стил. Този великденски венец е доста интересен.

9.Венец от моркови с канап

Причината, поради която сме намерили всички тези сладки идеи, които да опитате, е, че сме моркови за вас, разбира се! Това е още по-голяма причина да си направите този празничен великденски венец от канап. Изкуствените моркови и голямата синя панделка му придават рустикален вид, който се вписва добре във всяка кухня!

10.Венец от пеперуди

великденски венец
10 идеи за великденски венец снимка: pinterest

Заедно с всички цветя навън се завърнаха и пеперудите! А това не е ли достатъчна причина за празнуване? Отбележете случая с венец, пълен с прекрасни малки животинки. Този великденски венец е направен така, че да изглежда сякаш те трептят и летят!

Tagged ,
на горе