Мисли ли той за вас; е мил
Любов и партньорство

Пада ли си по вас или просто е мил?

Когато изграждате отношения с мъж, към когото имате симпатии, няма как да не се чудите дали той просто е мил или наистина ви харесва. Този въпрос мъчи много момичета, които изпитват чувства към някого. Има мъже, които са джентълмени и са възпитани да се държат добре с една дама. Това невинаги обаче означава, че я харесват, поне не по начина, по който вероятно й се иска. Моменти като този могат сериозно да наранят дадено момиче, защото той просто е мил, докато то наистина вярва, че този човек има чувства.

Ето няколко признака в поведението, с които можете да направите разлика дали той е мил или има нещо повече в чувствата му към вас:

Той ви игнорира напълно

Често това, което може да изглежда като омраза, всъщност е любов. Ако един мъж ви игнорира напълно, може би не е това, което си мислите! Момчетата не умеят да показват чувствата си, особено когато харесват някого. Дайте му шанс, отнесете се по-леко с него и вижте дали не можете да го накарате да се чувства по-спокоен.

Той ви купува питие

Просто, но ефективно. Ако някой мъж ви попита дали искате да пийнете, това е, защото иска да ви покаже, че е рицарски настроен. Ако го харесвате, уверете се, че сте казали „да“! Това може да изглежда като очевиден пример за това дали едно момче си пада по вас, или иска да е мил.

Той ви пита за номера ви… и след това ви се обажда

Ако едно момче поиска номера ви, това е сигурен начин да разберете, че той се интересува от вас. Той очевидно иска да запази тази връзка и се надява да се срещне с вас отново. Разбира се, има и такива момчета, които вземат тези телефона ви и след това изчезват в нощта. Така че, ако той ви се обади или ви изпрати текстово съобщение, тогава със сигурност сте на добра вълна и не просто е мил, а сте му привлекли вниманието!

Той иска да сте приятели в социалните мрежи

Ако той ви добавя във Facebook и ви следва в Instagram, това е наистина чудесен знак. Той явно се интересува достатъчно от вас, за да иска да ви опознае по-добре, да разбере повече за вас и да мечтае за вас, докато разглежда снимките в профила ви! Това също така показва, че той няма какво да крие. Разбира се, само този признак не ви е достатъчен, за да разберете, че той не просто е мил, а има чувства към вас, тъй като знаете колко хора следва всеки човек. Но все пак е добра основа, от която да започнете.

Той прави крачка

Ако един мъж иска да ви целуне, това означава, че той смята, че сте красива! Това може да изглежда очевидно, но от друга страна, ако се чувства малко нервен, може да се изгуби в превода.

Той гледа встрани

Добре, понякога момчетата са малко срамежливи. Така че, ако не може да поддържа зрителен контакт с вас, продължава да гледа в пода и мърмори в тениската си, вероятно е защото ви харесва толкова много, че го изнервяте малко!

е мил
Пада ли си по вас или просто е мил?

Пита те дали си имаш гадже

Не, той не е просто любопитен или да е мил! Той иска да разбере дали си свободна. В никакъв случай един мъж няма да повдигне тази тема, без да има интерес към вас. Затова бъдете готова за подобен въпрос от негова страна.

Става неспокоен

Още един признак за нерви – ако момчето се държи нервно около вас, вероятно е защото смята, че може да се изложи пред вас и от това му се свива стомахът!

Той се държи като мачо

Ако мъжът, в когото сте влюбени, изведнъж започне да се държи като алфа мъжкар, когато сте наблизо, вероятно това е неговият начин да се покаже и да изпъкне. Той иска да го възприемате като мъжкар и защитник. Това е неговият начин да го постигне, дори и да го кара да изглежда като глупак.

Става все по-защитен

Независимо дали е утешителна ръка на рамото ви, води ви през тълпата или се застъпва за вас, когато нещата станат малко по-тежки, този човек се стреми да се увери, че сте жива и здрава – колко хубаво е това? Той не просто е мил. Той иска да е до вас в трудните моменти, защото ви харесва.

е мил
Пада ли си по вас или просто е мил?

Той ревнува

Няма нищо по-лошо от това да видите човека, когото харесвате, с някой друг. Ако той ревнува, когато говорите с други момчета, значи ви иска само за себе си. И ето как да разберете дали той просто е мил или ви харесва наистина.

Той помни малките неща

Той не е мил само от учтивост. Онзи филм, който си казала, че искаш да видиш – той купува билети за него. Любимият ти ресторант – той те води в него. Онова случайно колие, което споменахте, че сте харесали преди седмици – той го купува за вас. Този човек обръща внимание на всичко, което казвате, и прави всичко възможно, за да ви впечатли и тук далеч не говорим само за материални неща.

 

Tagged , ,
на горе