7 съвета как да се обличате стилно през зимата

7 съвета как да се обличате стилно през зимата
Мода

7 съвета как да се обличате стилно през зимата

Може все още да е началото на зимата за вашите най-тежки палта и най-дебели обувки, но това не означава, че не можете да започнете да мечтаете за всички сладки идеи за зимно облекло, които ще съберете само след няколко седмици. Но ако пазаруването през зимата ви мисли за студено време, има много вдъхновение за уличен стил, което да ви подготви за сезона, благодарение на месеца на модата.

Така че ще намерите безупречни комбинации от облекло, които да имате предвид, когато искате да се чувствате топло и уютно в лютия студ, но въпреки това да изглеждате напълно стилно.

7 съвета как да се обличате стилно през зимата

Как да се обличаме стилно според фигурата си

Зимни шапки: 5 тенденции, които да гледате през 2024 г

infomax-logo-50-15-HW Емил Кошлуков: Ето защо Канал 4 обяви как Фейсбук вече ще ви таксува по 4,99 долара

От изящно връхно облекло до червени нюанси, някои от най-големите тенденции на зимата са изложени тук. Независимо дали искате да добавите някои нови елементи към зимния си гардероб или искате да смесите и комбинирате елементи, които вече имате в гардероба си, вашето ново любимо облекло може да бъде намерено тук. Предстои осем идеи за зимно облекло, които да опитате, когато времето се понижи, плюс елементите, които ще ви помогнат да изглеждате добре.

7 съвета как да се обличате стилно и красиво през зимата

1.Заменете пухеното си яке с палто

зимата
как да се обличате стилно и красиво през зимата снимка: pinterest

Пухеното яке е топло и комфортно, но добре изработеното палто винаги изглежда по-стилно. За да се обличате модерно през зимата, но да ви е топло, изберете палто от алпака или кашмир – то е леко, топло и изглежда страхотно. Най-топлите палта са изработени от вълна от алпака.

2.Добавете цвят

зимата
как да се обличате стилно и красиво през зимата снимка: pinterest

Огледайте се – повечето хора са облечени в сиво или черно. Добавете няколко ярки цвята към мрачните зимни дни и веднага ще забележите как се откроявате от останалите, как мъжете се обръщат след вас, как настроението ви се повишава! Единственото,за което трябва да внимавате, е да не сте като коледна елха – изберете цветни дрехи, но в нюанси. В този случай зимната ви визия ще бъде изразителна и хармонична.

3.Допълнете визията с голям, топъл шал

зимата
как да се обличате стилно и красиво през зимата снимка: pinterest

Огромните шалове се завърнаха в зимната мода през 2022г. Някои жени носят шал вместо шапка. Добрият шал може да замени пуловера и е чудесно допълнение към палтото, дори и да не е най-топлият. През зимата често се случват силни студове, затова вземете по-голям шал от кашмир или вълна от алпака. В приятен ден носете шала си върху палтото, но когато е много студено, трябва да сте достатъчно смели, за да го увиете под палтото си и да се загърнете – няма да придаде красота, но ще ви е по-топло.

4.Бял пуловер и бели дънки

Месеците от ноември до февруари не са забранени за белия цвят. Ако случайно не сте пробвали, сега е моментът да му се насладите. Купете си мек пуловер или дънки в тази гама и ще бъдете доволни от крайния ефект в огледалото. Неусетно ще се превърнете в истински снежни кралици!

5.Жилетка

Понякога забравяме за жилетките, а те имат главна роля тази зима, както препоръчват модните дизайнери. Заложете на по-цветни варианти – розово, червено, жълто или зелено. Актуални са едрите плетки и интересните форми, а някои са декорирани и с перли за по-нежно излъчване.

6.Пола с флорални мотиви и пуловер

зимата
как да се обличате стилно и красиво през зимата снимка: pinterest

Това, че е студено и е зима, не трябва да означава да загърбим напълно по-свежите цветове и флорални мотиви. Ако те са ви любими, то имате пълно право да ги носите. Едно такова подходящо съчетание е пола с цветя и бял дебел пуловер. Така ще внесете свежест където и да влезнете, а в същото време ще ви е топло.

7.Палто + рокля с щампи + кожени ботуши

От стриженото яке до роклята с елегантен принт и кожените ботуши, всичко в това облекло е идеално за снежни дни или дни със сини птици. Най-добрата част? Освен това е невероятно лесно да се копира само с три ключови части: уютно палто, миди рокля и здрави, устойчиви на атмосферни влияния ботуши.

Tagged , , ,
на горе