седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023

Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023

Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023: Добре дошли в новата седмица – от 17 април до 23 април 2023 г., през която звездите обещават да бъдат особено щедри на позитивни събития и нови възможности. Тази седмица е подходящото време, в което да внесете още малко блясък в живота си. Помислете, дали да поканите стар приятел или любовта на живота ви, за да раздвижите енергията. Разгърнете вътрешния ви потенциал за вълшебни приключения и емоционални вълнения. Дори и най-малката промяна е достатъчна, за да ви измъкне от коловоза и да внесе ярък импулс в живота ви.

Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023 5 дизайна за външен двор

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Няма нужда да отлагате важните разговори. Седцимата е подходяща за обсъждане на въпроси, които преди са предизвиквали напрежение или тревоги. Ще можете да преговаряте с тези, с които не сте се разбирали преди. Срещнете се с онези хора, с които не сте били в контакт от дълго време: тези лица ще се радват да възстановят отношенията. Тези дни са подходящи и за решаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, можете да разчитате и на интуицията, освен на практичния ви ум: тя ще ви каже как най-добре да ги управлявате.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

В първите дни на новата седмица ще бъде по-трудно да запазите спокойствие. Емоционалният фон в този момент ще стане особено напрегнат, така че можете да реагирате остро на незначителни събития, да се тревожите за дреболии. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате по-спокойни и по-уверени. След средата на периода ще бъде възможно да се справите с въпроси, които отдавна изискват вашето внимание, да завършите започнатото по-рано. Само не изпускате от поглед дребните детайли, за да избегнете досадни грешки. Роднините няма да откажат помощ, ако имате нужда от нея. Ако ви предстои пътуване, ще бъде успешно.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Страхотен период за срещи с добри приятели. Тази седмица мнозина ще ви слушат много внимателно. Хората, които преди са се съмнявали в идеите ви, сега ще ги оценят и подкрепят. Можете веднага да започнете да изпълнявате нови планове. Обстоятелствата ще се стекат добре, първите успехи няма да ви накарат да чакате. Някои трудности могат да възникнат само когато се изисква концентрация, внимание към малките детайли. Рискувате да не забележите нещо, да изгубите от поглед това, което по-късно ще се окаже важно. Но наблизо винаги има хора, които навреме ще ви посочат къде грешите и ще ви насочат в правилната посока.

Рак 22 юни – 22 юли

Обърнете внимание на идеите, които ще се появят през тази седмца. На пръв поглед може да ви се сторят напълно неправдоподобни, че са далеч от реалността, но по-късно със сигурност ще намерите начин да осъществите плана си. Ще можете да се справите с дребните неща, които отдавна са ви спрали по пътя, бързо ще подредите всичко. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини за някой от роднините. Втората половина на седмицата е подходяща, както за приятелски срещи, така и за романтични събития. Лесно ще успявате да намерите общ език с хора, които са ви скъпи на сърцето.

Лъв 23 юли – 22 август

Не си губете времето в дребни недоразумения. През тази седмица ви очаква доста по-съществена работа. Обстоятелствата ще се стекат добре, ще имате време дори повече от планираното. С готовност помогнете на приятели и други близки хора, които имат нужда от вас. Също така можете да се свържете с тях за съвет. Периодът ще ви зарадва с приятни срещи. Не пропускайте възможността да видите хората, които ви липсват, да поговорите с тях за това, което ви вълнува и тревожи. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с най-близките ви хора. Няма да има поводи за спорове, ще се разбирате по-добре. Междувременно ще изникнат нови семейни планове.

Дева 23 август – 22 септем.

За вас периодът ще се развива добре, дори много по-добре, отколкото сте очаквали. Вашият опит и знания, придобити преди много време, ще бъдат много полезни. Благодарение на тях бързо ще разберете как да действате, ще намерите отговори на всякакви въпроси. Можете да се съсредоточите върху финансови въпроси. Периодът е подходящ за пазаруване, сключване на сделки. Тук няма да направите грешки. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще стане по-лесно да намерите общ език с любимите хора, ще направите добро впечатление на новите познати. Приятни изненади очакват Девите, които ще излязат на романтични срещи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

В началото на седмицата може да ви се стори, че другите дори не се опитват да ви разберат или специално се опитват да ви извадят от равновесие. Но скоро ще стане ясно, че това изобщо не е така и ще ви бъде по-лесно да се разбирате с всички. Средата на периода ще е подходящо време за важни разговори: ще намерите точните думи, можете да убедите всички, че сте прави, без да обидите никого. Ще бъде чудесно време за решаване на въпроси, които отдавна изискват внимание. Ще канализирате нещата, ще се справите с това, което отдавна не се е получавало. Ще имате време за забавни дейности. Дългогодишното хоби отново ще ви зареди с положителни емоции.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Добър период за полезни дейности. Ще имате възможност да направите много добрини, както за себе си, така и за околните. Не пропускайте този шанс. Хората, към които се обърнете за помощ, няма да ви откажат. Възможно е скорошни съперници да застанат на ваша страна. Много Скорпиони, благодарение на своя чар, ще намерят нови приятели, ще завържат приятни запознанства. Настроението ще е добро през целия период. За вас всичко ще бъде наред, дори ако срещнете някои трудности. Интуицията със сигурност ще ви подскаже как да постигнете целта. Роднините с готовност ще откликнат на всяко ваше предложение, ще подкрепят най-смелите идеи.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Периодът ще бъде по-натоварен от обикновено. Ще имате повече дела, отколкото сте очаквали, и е малко вероятно нещо да бъде отложено. Но можете да се справите с всичко, ако подредите правилно приоритетите и не губите много време за напразни неща. Преди да предприемете нещо съвсем ново, консултирайте се с хора, на които имате доверие. Така ще избегнете много неприятни моменти. Краят на периода е подходящ за шопинг. Безпогрешно ще изберете неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Направете им подаръци. Те със сигурност ще се почустват щастливи.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Този перод едва ли ще да мине без полемика. Дори хората, които са ви подкрепяли във всичко и са се съгласявали с готовност на всякакви предложения, сега може да се съмняват в идеите ви. Ще им отнеме известно време, за да променят решението си. Трябва да внимавате с парите. Пазете се, ако сте склонни към лекомислие, така рискувате да направите неуспешни покупки, да похарчите значителни суми за ненужни неща. Не е желателно да се вземат заеми. Периодът е подходящ за срещи с добри приятели: благодарение на тях настроението ви ще се подобри.
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Чудесен период за важни срещи и вземане на сериозни решения. Интуицията ви ще бъде особено изострена, можете да разчитате на нейните сигнали във всичко. Може да се появят добри идеи за работа или нов бизнес проект. Някои Водолеи ще намерят необичаен, но много ефективен начин за увеличаване на доходите. Но също така ще има възможност да си починете добре, да си прекарате страхотно с любимите хора. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще се забавлявате, но и ще срещнете хора, които скоро ще ви станат приятели.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

Чувствайте се свободни да се заемете с нови неща: бързо ще постигнете първите успехи и веднага ще разберете накъде да продължите, а резултатът няма да ви накара да чакате. При някои Риби ще настъпят големи промени в живота – с положителна тенденция. От вас се иска да не бързате прекалено. Помислете добре, преди да предприемете решителни действия. Така можете да избегнете грешки и да спестите много усилия. Периодът е подходящ за пазаруване. Няма да ви отнеме много време, за да направите правилния избор.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 17 април-23 април 2023

на горе