съвет за 9.10.2022
Астрология

Астрологичен съвет за 5.10.2022

Астрологичен съвет за 5.10.2022: В този ден забравете миналото си. Спрете и помислете. Всички сме хора и всички правим грешки. Формирането на личността неизбежно е свързано с метода на пробата и грешката.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за 5 октомври 2022

Любовен хороскоп за 5 октомври 2022

Това са 4-те най-съблазнителни зодии – сред тях ли сте? 

Асфалтират пътят до храма на Преподобна Стойна

Ето защо, пържените зеленчуци са по-здравословни от варените!

МИЛИ И КРАСИВИ ДАМИ, КОЕ Е НАЙ-ЗДРАВОСЛОВНОТО ВИНО ЗА НАС?

Кога е най-доброто време за чаша топло и ароматно кафе? Данни от ново проучване

Този астрологичен съвет за 5.10.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Астрологичен съвет за 5.10.2022 зодия ОВЕН

Може би е време да си кажете „спри“ и да преразгледате житейските си приоритети. Освобождаването от вътрешните ограничения ще ви бъде от полза.

Астрологичен съвет за 5.10.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Всеки разбира, че в нашия свят само най-силният може да се изкачи до върха на успеха. Но на каква цена? Помислете за това.

БЛИЗНАЦИ

Днес, 5.10.2022, любовта ще променя всичко! И сега вие сте късметлията, който получава страхотният шанс да изпита това невероятно чувство на едно друго ниво.

Астрологичен съвет за 5.10.2022 зодия РАК

Започнете да живеете прекрасният живот, който се крие във вас. Никой не е перфектен, но се възхищаваме на тези, които са успели, да постигнат хармония със себе си.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Обърнете внимание на околните. Роднините разбират всичко и не говорят колко много се нуждаят понякога от вашето внимание.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Време да се отървете от фалшиви привързаности и връзки, които са изтекли. Не позволявайте на носталгията да бъде причината да продължавате да се държите за това, което ви тегли назад.

Астрологичен съвет за зодия ВЕЗНИ

Позволете си да направите място, както за приливи, така и за отливи. Приемането на човешкият опит в неговата цялост е това, което трябва да изпитате точно сега.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Трябва да приемете себе си и позицията си в този момент във времето. Приемете колебанията в емоциите си и се подгответе за факта, че в някои ситуации ще трябва да действате в противоречие.

СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за зодия Стрелец, 5.10.2022: Не забравяйте, че няма подходящо или грешно време за любов. Доверете се на това, което ви казва сърцето.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Звездите ви насърчават да бъдете по-мъдри, да уважавате границите и да се грижите за себе си, преди да се грижите за другите. Укрепете личните си позиции.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Позволете си да стъпите в неизвестното. Позволете си да бъдете любопитни, задавайте въпроси и се учете, докато вървите напред.

РИБИ, вашият съвет за днес

Днес от вас се иска да се освободите от тежестта на очакванията на другите хора. Приемете се такива, каквито винаги сте били.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе