Страхотни идеи за декор на входа на жилището, с които да направите запомнящо се първо впечатление

Страхотни идеи за декор на входа на жилището, с които да направите запомнящо се първо впечатление
Идеи за дома

Страхотни идеи за декор на входа на жилището, с които да направите запомнящо се първо впечатление

Казват, че първото впечатление е и последно! Ето защо това, което гостите ви виждат на входа на жилището, винаги остава в умовете и сърцата им. Това място трябва да отразява символизира топло, гостоприемно и шикозно място.

Много хора обаче често пренебрегват да декорират тази част на своя дом.Те мислят, че това е изключително малко пространство и не се нуждае от никакво освежаване. Ако сте от тях, незабавно трябва да преосмислите това.

Добре проектираният вход задава тона на жилището. Затова е задължително да го преработите и да го украсите с неща, които отразяват вашата личност.  Вложете въображение и свежи идеи, за да направите коридора си забележителен. Никой не казва, че трябва да прекалявате и да направите вашето място кичозно. Става дума за нещо свежо, което прави домът ви много по- гостоприемен. Ако искате да замените скучния си вход с очарователни елементи, значи сте на правилното място.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето няколко идеи за декор на входа на жилището ви, които могат да ви помогнат.

Красиви килими

Отделните елементи, които хората виждат след отваряне на входната врата са много важни. Толкова, колкото и външният вид на вашата всекидневна. Оставянето на пода такъв, какъвто е, може да изглежда доста скучно. Вместо това можете да опитате тази една проста промяна, за да освежите декора на вашето фоайе. Многоцветните килими с причудливи послания или думи ще зададат класически тон. Уверете се, че сте избрали килим, който не се хлъзга по плочките или теракота. Различни форми и смели цветове също могат да бъдат избрани според вашето пространство и темата на интериора. Хубаво е килимът да не бъде изчистен, а да заложите на различни форми или фигури в него. Разбира се, не прекалявайте, а се съобразете с цялостната визия.

Кратък наръчник за ефективното премахване на безпорядъка от дома ви

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Произведения на изкуството

Мисленето извън рамката е изключителен начин да прекрачите границата на обикновеното. Само така ще можете да направите входа на жилището си наистина очарователен. Странните шарки, смелите комбинации или цветните стени са тенденция и изглеждат абсолютно зашеметяващо. Ако имате малко пространство или бюджетни ограничения, можете да пропуснете това. Като алтернатива изберете големи картини или огледало в рамка например, за да украсите изящно антрето си. Уверете се, че следвате една и съща тема навсякъде за по-подобрен външен вид. Това ваше решение ще покаже на гостите ви, че наистина имате вкус за изкуството и държите вашия дом да има хубава визия.

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Голямо висящо осветително тяло

Окачването на голямо осветително тяло на тавана е чудесен начин да освежите пространството, където посрещате гостите си. Той не само показва вашия таван, но също така значително подчертава другите предмети. Разгледайте различни форми и размери, за да изберете това, което ще подхожда най-много на вашето удивително място. Освен това ще имате възможност да внесете в коридора си още повече светлина. Това ще бъде добра идея, когато поканите някой на гости. Какво по-хубаво от това вашият посетител да влезе в светъл и добре изглеждащ дом.

Огледален трик

Поставянето на огледала на антрето е една голяма тайна. Тя може да ви послужи ако искате да направите пространството си голямо. Същевременно и отразявате допълнителна светлина в него. Освен това, то придава елегантност, като и създава удивителна визуализация. Можете да използвате малки геометрични елементи, подредени по много нестандартен начин. Или можете също да изберете големи рамки за огледала или такива с дължина до пода. Така ще направите една зона, която изглежда успокояваща и изискана. Голямото огледало в коридора ще впечатли вашите гости. Вие пък ще можете да се огледате спокойно, преди да излезете и да направите цялостен преглед на външния си вид.

Това са основните елементи, които могат да украсят очарователно входа на жилището ви. Въпреки това, не трябва да ги следвате сляпо. Водете се от тях, но вашите лични предпочитания също могат да ви помогнат да направите това пространство удивително. Преди да инвестирате в нещо на парче, запитайте се какъв стил обожавате. Важно е и какво настроение искате да придадете на входа си. Едва когато си изясните цялостната концепция, тогава може да започнете да действате. В противен случай да рискувате да се получи истински хаос. Дори и в магазина да харесате отделни елементи, събрани заедно, те може да не си пасват и да се получи обратен ефект.

Разбира се, не всеки има добър усет за дизайн и декор, така че ако не ви се получава, няма повод за притеснение. Пак може да направите входа на жилището или стаите да изглеждат уютни и стилни, просто се доверете на професионалист в тази област.

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Ако не искате да сте болни, не живейте живота си тъжни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе