хороскоп за октомври 2022 риби
Астрология

ЗОДИЯ РИБИ – ХОРОСКОП за м. ЮНИ 2022

Хороскопът за зодия Риби за юни 2022 вещае, че трябва да се задържите на повърхността и да не замествате слабостите си под ударите на съдбата. Това ще помогне на роднини и приятели, както и на тези хора, на които сте свикнали да разчитате.

ЗОДИЯ ОВЕН – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ РАК – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ЛЪВ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ДЕВА – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ СКОРПИОН – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за ЮНИ 2022 

Хороскоп за месец юни 2022 – зодия Риби.

зодия риби - хороскоп за юни 2022

Отнасяйте се по-лесно към недостатъците на другите, не се фокусирайте върху тях и още повече не изразявайте твърденията си на глас, поне в периода от 1-ви до 9-ти юни, когато влиянието на Луната ще бъде силно. Сдържайки негативните си импулси, ще можете спокойно да преживеете началото на месеца.

21-ви и 22-ри юни са благоприятни дни за риболов или почивка край брега на реката. Поканете близки и приятели да ви правят приятна компания и ще се забавлявате чудесно. Съдбата ще ви поднесе подарък под формата на примамливо финансово предложение. Ще получите много повече, отколкото инвестирате.

Свободните Риби ще имат късмет с новите познанства. Ако отношенията с човек, близък до сърцето ви, все още са обтегнати, тогава най-добрият период за възстановяването им ще бъде времето между 11-ти и 19-ти юни.

Влиянието на Луната върху работните дела на Рибите в началото на юни няма да бъде толкова положително, колкото може да очаква водният знак. Присъствието й обещава изненади до 9-ти и затова през този период се опитайте да си осигурите надежден партньор. Дори изпитаните във времето на бизнес партньори могат да се провалят, поради преобладаващите обстоятелства. Затова не оставяйте незавършени сделки през това време и не сключвайте нови.

Tagged , , , , , , ,
на горе