Жена Овен: любимката на звездите! И има защо…

Жена Овен: любимката на звездите! И има защо…
Астрология

Жена Овен: любимката на звездите! И има защо…

Жена Овен знае как да бъде предан приятел и отлична съпруга, готви добре и има чувствителен характер. Един вид пух с усмивка на Мона Лиза. Но… тези, които решат да застанат на пътя на такава жена, няма да бъдат поздравени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Кой каза, че вечните двигатели не съществуват? Съществуват и още как! И това е жена Овен (21 март – 20 април). Тя знае как да жонглира с важни и не само неща, сякаш пече палачинки в кухнята. Тя има сто неща за вършене едновременно: подписва договор, одобрява проект, приготвя вечеря и избира спално бельо за „романтична среща“. И от това жената Овен получава огромен прилив на енергия и сила. Тя се дразни, когато телефонът мълчи, тъжна е, ако мислите й (обикновено разумни и смислени) не се вземат предвид, и нещастна, ако вечерта трябва да прекара лежейки на дивана.

Жената Телец 

Жената Близнаци 

Жената Рак 

Овните са много креативни натури. Милиони оригинални идеи се роят в главата им. Жените от този знак буквално могат да разцъфнат от похвали: не им трябва много. Достатъчно е да оцените това, което Овенът е свършил. В работата те често достигат висоти: Овните са в състояние да създадат мощен приятелски екип. И те го ръководят много компетентно: зачитат командната верига и не омаловажават достойнството на другите.

Жената Лъв 

Жената Дева 

Жената Везни 

Приятно е да се говори и да мълчи с жените Овен. Те знаят кога да дават съвети и кога просто да слушат. Понякога, разбира се, са изключително капризни. Но мъжете смятат за чест да угодят на такава дама: тя ще им върне всичко стократно!

 

Овните са общителни и приятелски настроени, но оставайки насаме със себе си, те проливат горчиви сълзи: не всеки може да разбере тяхната фина натура, стремежи и концепции за щастие. Овните знаят как да обичат истински и да се стремят цял ​​живот да дадат сърцето си на достоен човек. Няма нищо по-ценно на света за една жена Овен от това да се протегне и прегърне любим човек в студена есенна сутрин и да остави целия свят да чака.

 

Овните са предани майки. За децата си те са готови да прекосят Вселената. 

 

Външно Овните изглеждат стабилни калаени войници, но разбиването на техния крехък свят е толкова лесно, колкото обстрелването на круши: представителите на този знак не понасят лъжи и предателство. Те не знаят как да прощават и не го търсят. Овните няма да отмъстят, но планетите ще го направят вместо тях. Те боготворят този огнен знак и всеки, който го докосне дори с пръст, ще бъде строго наказан.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе