Лесно може да нараниш жена, която те обича повече от себе си

Лесно може да нараниш жена, която те обича повече от себе си
Любов и партньорство

Лесно може да нараниш жена, която те обича повече от себе си

Тя е тази, която те обича повече от всичко. Тя е тази, която те обича повече от себе си дори. Любов без условия. Без задни мисли. Без уловка. Истинска, неподправена любов. Извираща от сърцето. Любов в най-чистия смисъл. Любов, която не иска нищо в замяна. Да, тази любов съществува. Напук на всички твърдения. Напук на материалния и повърхностен свят, в който живеем. Тази любов я има. И срещнеш ли я – задръж я, човече. Дръж я здраво и никога и за нищо на света не я пускай. Направиш ли го – губиш всичко. Защото любовта е всичко на този свят и без нея нищо няма смисъл.

Лесно може да нараниш жената, която те обича повече от себе си. И често мъжете обичат да го правят. Неволно или не, те никога не оценяват какво имат до тях. Може би го правят, но твърде късно. Тогава, когато тя се е осъзнала и предала. И си е тръгнала от мъжа, който бе сляп за нея.

Жената е нежно цвете. Тя е крехка и ранима. И е нужно много малко, за да нараниш сърцето ѝ. Това сърце, в което само ти имаш място. Но уви – не може да осъзнаеш това. Или може би не искаш.

Ето какво най-много наранява една жена, когато си във връзка с нея.

Спираш да гледаш на нея като на жена

Когато още не си във връзка с нея и все още сте в началото и се опознавате, тя е интересна за теб. Ти се вълнуваш от нейния живот и от самата нея. Подаряваш ѝ вниманието си и наистина подхождаш фино към нея. Гледаш на нея като на жена, страстна и красива. Но начинът, по който я възприемаш се променя с времето. И когато заживеете заедно, ти започваш да гледаш на нея като на домакиня, като на даденост или като на вещ, която ти принадлежи. И така бавно забравяш, че имаш до себе си преди всичко жена, която като всички останали жени има нужда да се грижиш за нея. Представа си нямаш колко нараняваш жена си, когато я възприемаш само и единствено като домакиня.

Липса на комплименти

Ако трябва да бъдем напълно искрени – не съществува жена, която да не обича комплиментите. Дори и да твърди обратното, не е така. Всяка една представителка на нежния пол се разтапя, когато чуе красиви слова по неин адрес. В началото на връзката ви, ти не си пропускал нито ден без да кажеш колко красива е тя или да ѝ направиш комплимент. А сега няма и следа от този ласкателен мъж, който беше преди. Тя е забравила какво е чувството, когато ѝ кажеш нещо мило. Дори и да си имаш най-красивата, мила и грижовна жена на света за теб ще е обикновено момиче, с което си във връзка. Защо комплиментите избледняват с времето е въпрос, чийто отговор знаят само и единствено мъжете.

Притискаш я

Никога и за нищо на света не притискай жена. Когато го правиш, не осъзнаваш колко много я нараняваш. Тя те обича и никога не би ти казала как я караш да се чувства. Затова и повечето мъже не осъзнават, че притискайки жената до тях, те ѝ причиняват болка. Държи се странно? Има проблеми в работата? Не се разбира със семейството си? Бъди до нея, човече.

Може би преминава през труден период и има огромна нужда от подкрепата ти. Няма да ти го каже, разбира се. Но очите ѝ ще издадат това, което тя премълчава. Никога не я притискай, а се опитай да я успокоиш и да я накараш да повярва, че и този период ще отмине. Не пропускай нито ден, в който да не ѝ припомниш колко добър човек е. Обичай я и се грижи за нея. Защото жената може да търпи много и да прощава, но реши ли да си тръгне – тръгва си завинаги от живота ти.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе