Обичам те, но не мога да бъда с теб – част втора
Любов и партньорство

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част втора

„Обичам те, но не мога да бъда с теб“ – думи, които нямат смисъл. Когато има любов, всичко е възможно. Стига тя да е истинска. Има разлика от „не искам“ и „не мога“. И в повечето пъти, когато човек не може да направи нещо, е не, защото наистина няма възможност. Причината е съвсем друга. Просто липсва желание. И следват оправдания и лъжи.

Влюбена си в мъж, в който не може да бъдете заедно? Той също изпитва чувства към теб, но обстоятелствата не позволяват да се насладите един на друг?

Представяме ти останалата част от съветите, които ще ти помогнат да се справиш с тази неприятна и болезнена ситуация.

 Поискай съвет

Винаги, когато се чувстваш объркана и не знаеш какво да правиш и как да постъпиш, може да се обърнеш за помощ. Потърси съвет от някой твой близък човек с повече опит. Но бъди внимателна при избора си. Знаем, че светът е пълен с недоброжелатели с фалшиви усмивки, които се радват на твоето нещастие, но не и когато си щастлива.

Сподели за това на този, на когото имаш най-голямо доверие и му се възхищаваш на начина на мислене и как реагира във всяка една ситуация. Невъзможната любов е толкова сложна и объркваща, че може да затрудни дори и най-мъдрия човек на света. А и да не подценяваме също, че сърцето и умът са в постоянно противоречие, а това допълнително усложнява ситуацията.

Не се обсебвай

Не позволявай на несподелената любов и мисълта за него да те погълне. Ако допуснеш тази мисъл да превземе мислите ти никога няма да се почувстваш свободна и щастлива. Любовта е прекрасно чувство, но не е всичко на този свят. Трябва да помислиш за самата себе си, първо. Обсебването и прекомерното мислене в никакъв случай няма да ти помогнат. Освен ако не се вживяваш в ролята на Шекспир и не превърнеш болката в красиви думи, които да споделиш на света.

Увери се в любовта си

Понякога, колкото повече не може да имаме един човек, толкова повече го искаме. Не защото наистина изпитваме нужда от неговото присъствие в живота ни, а просто напук. Преди да започнеш да се бориш за връзката ви, трябва да се увериш с искреността на своите чувства, а и да не забравяме, че трябва да бъдеш сигурна и в неговите чувства. Любовта ви наистина ли е толкова голяма и силна, колкото си мислите? Или в момента, в който си зададеш този въпрос, веднага се изпълваш със съмнения?

Не насилвай нещата

Едно от най-грешните решения, които може да вземеш е да започнеш да насилваш нещата. Както са казали старите хора „на сила хубост не става“. Ако на този етап не може да бъдете заедно, просто остави нещата така за известно време. Понякога, дори доста често, те се нареждат от само себе си и всичко си идва на мястото в правилното време. Ако ви е писано да бъдете заедно, вие ще бъдете. Ако ли не – и светът да обърнеш, все тая.

Запомни едно

Запомни, че ако любовта ви е истинска, тя ще устои на времето. И няма никакво значение, че сега не може да бъдете заедно. Ще дойде ден, в който ще е напълно възможно да създадете семейство. Ако наистина се обичате, нищо не би ви попречило на тази любов. Върни се към нормалното ежедневие и не позволявай тази невъзможна любов да ти попречи да се бориш за своите цели и мечти. Защото те също са важна част от твоя живот и трябва да обърнеш внимание и на тях.

Остави всичко в ръцете на Бог. Той най-добре знае от какво и от кого имаш нужда в този живот.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе