СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 27.12. 2021 – 2.01. 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 27.12. 2021 – 2.01. 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 27.12. 2021 – 2.01. 2022

 

 

ОВЕН

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 27.12.2021-02.01.2022: Насладете се на прехода към нов период. Покажете, че и вие имате сериозни страни. Внимавайте с рисковете, които поемате, защото винаги има последствия и не обръщането на внимание на потенциалните негативни последици може да доведе до проблеми. Говорете смело за вашите мечти и фантазии. Как може някой да ви помогне, да ги изживеете или да ги постигнете, ако не знае какви са те?

 

ТЕЛЕЦ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 27.12.2021-02.01.2022: През тази седмица, романтиката може и да не витае във въздуха. Въпреки това, Телци, вие сте готови да вземете умни, практични решения, които могат да бъдат от полза за вашето романтично бъдеще. Все по-лесно можете да разграничите любовта от парите. Някой интересува ли се от вас или от вашата банкова сметка? Вече имате добър усет за тези неща. С кого бихте искали да бъдете и какво бихте искали да правите след една година? Вие притежавате необходимият потенциал, за да си отговорите на тези важни въпроси.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 27.12.2021-02.01.2022:  Умът ви ще бъде спокоен през тази седмица. Сега сте по-умерени, така че ще привлечете земни знаци, като Телец и Дева, които търсят качества като вашите в потенциалния си партньор. Слънцето си партнира с Козирог в началото на тази седмица, което ви дава двойна доза точност и практичност. Вие все още сте своето очарователно аз, но със способността да бъдете малко по-сериозни от обичайното. Изведете на повърхността вашите мечтите и фантазиите. В началото може да се срамувате да ги разкриете, но думите ви ще текат естествено, ако сте с правилния човек.

 

РАК

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 27.12.2021-02.01.2022: Предстои ви любовно разтърсване! В добрият смисъл. Посрещнете радушно всяко ново предизвикателство и не се отдръпвайте от неочаквани покани от противоположния пол.  Бъдете себе се и отстоявайте вашето си. Ако някой ви е притеснявал, относно любовният ви живот, време е това да спре. Ако искате да излизате с някой, който може да направи нещо за вашата кариера или обществен статус, какви са вашите възможности за една такава среща?

 

ЛЪВ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 27.12.2021-02.01.2022: Имате безкрайни възможности за развитие на любовните отношения, още в началото на седмицата, така че не се ограничавайте. Знаете ли онова нещо, което си мислехте, че никога няма да се случи? По време на този експанзивен период, просто ще се случи! Вашето въображение е един от най-добрите ви активи по време на секстила Меркурий-Нептун през уикенда, така че спокойно планирайте невероятно романтични срещи. Толкова е красиво да наблюдавате как вашите мечти и желания оживяват!

 

ДЕВА

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 27.12.2021-02.01.2022:  Периодът е силно обещаващ за представителите на зодия Дева. Ще бъде изпълнен с приятни изненади, интересни познанства и романтични срещи. Някои събития може да са пълна изненада за вас и нещо в живота ви може да се промени драстично! Всъщност, приятните промени в личния живот на Девата отдавна са настъпили, но тази седмица е достатъчно съвсем малко действие, например, свеж пролетен вятър, да нахлуе в любовният ви живот.

 

ВЕЗНИ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 27.12.2021-02.01.2022: Периодът е просто невероятен, защото буквално романтиката ще витае във въздуха! Дори и да не сте влюбени, вие ще можете, да го почувствате с всяка клетка от тялото си любовта. Ако Везните имат любим човек или поне кандидат за тази почетна позиция, вие просто трябва да прекарате тези дни с него. Вечеря на свещи, разходка под луната, листенца от рози на възглавница – дори романтичните намеци за вашия избраник, ще бъдат пълни с дълбок и специален смисъл.

 

СКОРПИОН

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 27.12.2021-02.01.2022:  През идната седмица влюбеният Скорпион държи всички карти в ръцете си! Не е необходимо да гадаете за краля (или кралицата), но е време да опитате да направите това, за което ви е липсва решителност от много дълго време. Хороскопът ви обещава късмет в любовта, но само, ако рискувате и действате. Време е да спрете да се съмнявате – бъдете активни. През тези дни ще имате всички необходими неща, за да очаровате човека, който харесвате – харизма, чар, привлекателност. Най-важното, напомнете си за своите достойнства и вдигнете глава. С този подход ще успеете да постигнете много.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 27.12.2021-02.01.2022: Обичате да бъдете с хора, които споделят същата огнена енергия като вашата. Потърсете сродният ви знак, например Овен или друг Стрелец. Ще ви се наложи да прекарате част от времето си в сериозни размисли, относно вашето романтично посрещане на Новата година. Тъй като зимното слънцестоене пристигна, новото време ви дава основание да помислите в дългосрочна перспектива. Продължавай да искате и да мечтаете за това, което искате, Стрелци. Запомнете, че винаги има причина да вдигнете високо глава.

 

КОЗИРОГ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 27.12.2021-02.01.2022: Тъй като зимното слънцестоене премина, слънцето се премести във вашия уважаван знак. Вече сте още по-наясно с романтичния си образ, така че е съмнително, че ще направите нещо нередно, за да опетните блестящата ви репутация. Ако вашата сродна половинка ви предложи алтернативен начин на живот, едва ли бихте реагирали с ентусиазъм, особено през тази седмица. Никога не е късно да започнете да планирате това, което искате, скъпи Козирози.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 27.12.2021-02.01.2022: Категоризирането не е личностна черта, която помага за изграждането на комфортни отношения с любимия човек. Изглежда, че това е очевиден факт, но вие явно ще го игнорирате през предстоящата седмица. Хороскопът предлага да не забравяте за нюансите, които споделят желанието да изразите мнението си с откровена упоритост. Ако решите да покажете негъвкавост и желязна воля, както в спорта или бизнеса, то знайте, че любовта не съществува дълго без компромис!

 

РИБИ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 27.12.2021-02.01.2022: През тази седмица Рибите ще бъдат в настроение за положителни и ярки емоции, което ще направи периодът магичен за комуникация с вашата любовна половинка и романтична среща! Пригответе на любимия човек приятна изненада, кулинарна или вълшебна, не бъдете мързеливи, а направите нещо хубаво, дори и да живеете заедно от 20 години – с една дума, опитайте се да направите вечерта незабравима! Онези, Риби, които са в търсене, през тези дни може да насочат своите положителни запаси върху приятелите си.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе