Близнаци и Скорпион – обещаващият тандем
Астрология Любов и партньорство

Близнаци и Скорпион – обещаващият тандем

Понякога срещаме хора, които определено си пасват и привличането между тях не може да се скрие. Те се разбират само с поглед, знаят във всеки един момент как ще реагира другият и какво могат да очакват в добри и лоши ситуации. Това напасване естествено не може да стане изведнъж, а в повечето случаи са необходими дори години, за да се изгради подобно партньорство.

Истината е, че влияние имат и зодиите, като някои знаци си пасват по-добре с други. Това е факт, който учените все още изпитват затруднения да обяснят. Една от двойките, които си пасва чудесно, е Близнаци и Скорпион, а тяхната химия е рядко срещана. Те спокойно могат да бъдат определени като обещаващ тандем, а сега ще обясним и защо това е така.

Резултат за съвместимост Близнаци и Скорпион: 3/5

Представителите на всяка от двете зодии имат силни характери. Личността на Скорпиона се възхищава на интелигентността на Близнаците и от остроумните забележки, които те умеят да правят, независимо от ситуацията. В същото време обаче Скорпионът често е обезпокояван от ревност, макар и да не го показва, затова понякога не разбира безгрижната природа на Близнаците. И двете зодии няма да се оставят да паднат по гръб по време на словесен спор, като дебатите между тях обикновено са белязани с много гняв и понякога обиди. На пръв поглед това е трудна двойка, защото всеки отстоява собственото си мнение. Какво е общото, ще попитате. Тези два знака просто имат много любопитство и интерес един към друг. Скорпионът харесва острата интелигентност на Близнаци, а Близнаците разчитат на директния подход на Скорпиона.

Защо между тази двойка може да се развие в любов?

Ревнивият Скорпион трудно ще се справи с нуждата на Близнаците от свобода и пространство. Това може да доведе до много спорове и нервни изблици. Тези хора обаче няма как да се отегчат един от друг и във връзката им определено няма да липсва пикантност. На моменти тя може да бъде напрегната и бурна, но в други хармонията ще преобладава. Не трябва да се притеснявате от някои скандал, защото това е нещо нормално. След всяко едно избухване вие бързо ще си простите един на друг и любовта ви ще расте след всеки подобен момент.

Какво ги прави несъвместими?

Скорпионът знае как да се справи с душевните си състояния, но повече проблеми ще има с това да свикне със спокойната страна на Близнаците. Те от своя страна понякога ще намират Скорпиона за твърде безмилостен и твърде импулсивен за своя вкус. В дългосрочен план това няма да проработи. Химията между тях обаче е много голяма. Те са силно привлечени един от друг и за тях любовта от пръв поглед наистина може да съществува, дори и да не е сигурно, че ще продължи дълго. Това не трябва да ви притеснява, защото все пак никой не може да даде гаранция за продължителността на една връзка. Живеем обаче във времена, в които има прекалено много изкушения и това може да се окаже пречка. Но можете да бъдете сигурни, че през цялото време връзката ви ще бъде изпълнена със страст и любовни трепети.

Любов съвет за тази двойка.

Взаимоотношенията между тези два знака са трудни, затова те трябва да подобрят комуникацията си. Ако искат да опитат любовно преживяване, ще трябва да положат много усилия, за да успеят да се разберат и приемат един друг.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе