Какво искат жените от мъжете според експерти
Любов и партньорство

Какво искат жените от мъжете според експерти

 

 

В днешно време с развитието на социалните мрежи е много по-достъпно да откриеш своята половинка, въпреки че трябва да бъдеш повече внимателен. Онлайн профилите не винаги разкриват цялата история дадената личност. Запознаването с него е най-важната стъпка, която трябва да предприемете, преди да решите дали искате връзка с този човек. Но не може да търсите произволно и да си пишете с всеки мъж, който има онлайн профил. Трябва да знаете какъв партньор точно искате. Говори се, че жените винаги искали много. Да ги харесват, да ги обичат и обсипват с комплименти. Винаги те да са прави и тяхната думи да е последна. Но истината е, че жените искат много по-смислени неща от мъжа до тях.

Вижте какви качества търсят жените у мъжа според експерти.

Увереност

Когато мъжът вярва в себе си и възможностите си, знае какво иска и как да го получи е може би едно от най-привлекателните неща за жената. Симпатиите към него се увеличават, когато той не омаловажава другите и не изпитва нуждата да се състезава, а напротив – подкрепя ги и ги стимулира да се развиват.

 

Надеждност

Честността и надеждността у мъжете са качества, които несъмнено привличат нежния пол. Ако е до болка искрен към теб, споделя ти всичко и сърцето му говори вместо него, със сигурност си струва да последваш този мъж и да не се отказваш от него.

Почтеност

Може би почтеността у хората се среща рядко, но нейното притежаване показва твоя морал, ценностите и начина ти на възприема на живота. Жените желаят партньорът им да е почтен, справедлив и етичен. Почтеността е ключът към здравата и успешна връзка, тъй като мъжът ще е ръководен от това честно и така ще се отнася с уважение към жената и ще иска бъде най-добрият партньор за нея.

Състрадание

Състрадателния и съпричастния мъж винаги е с предимство от всички останали. Няма жена на света, която да не иска половинката й да се интересува нейните чувства и тя да ги споделя открито пред него, независимо какви са те. Съпричастността е знак, че разбираш и уважават положението на отсрещния човек и му съчувстваш.

Емоционалност

Жените искат мъжът до тях да е честен, откровен и емоционален.  Те предпочитат мъж, който да не се страхува, нито срамува да покаже своите истински чувства, вместо да ги крие в себе си. Това понякога може да доведе и до разговори за бившите и вашите отношения с тях, но няма поводи за притеснение. Тези разговори само ще ви накарат да се опознаете по-добре.

Уважение

Уважението е най-важното условие за здрава и успешна връзка. Дори по-важно от любовта. Ако жената не се чувства достатъчно значима или мъжът се отнася лошо с нея, ще последва раздяла. Вниманието и грижите към нежния пол показват до колко са важни за мъжете.

Чувство за хумор

Не става въпрос за това да бъдете комедиен актьор, за да привлечете жената. Но способността да се шегувате и чувството ви за хумор със сигурност ще ви направят още по-привлекателен. Според експерти, мъжете които излъчват положителна енергия и са щастливи са по-желани и жените искат да бъдат около тях.

Източник: https://www.brides.com/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе