Любовен хороскоп за 19.07.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 19.07.2021 понеделник

Овен

Напрежението между партньора ви и семейството ви рискува да отвори криза в отношенията ви. На път сте да гръмнете като балон, когато нещата стигнат до една наистина непоносима точка. Не искахте точно това за понеделник, но понякога има и такива дни.

Телец

Планетарните влияния ви подтикват да бъдете по-уверени и правдиви в измерването на любовните отношения. Не се страхувайте да заявите любовта си, днес имате само да спечелите от това!

Близнаци

Марс и Венера бдят над вас. Вашите общи идеи с партньора ще предприемат неочакван обрат, може да е точното време да започнете съвместно съществуване! За сингъл Близнаците, също се очертава нова връзка.

Рак

Оставете се да се ръководите от инстинктите си и не се страхувайте да се осмелите да признаете чувства днес. От вас зависи да сбъднете желанията си. Венера е с вас, така че няма от какво да се страхувате.

Лъв

Не се страхувайте да покажете чувствата си, опитайте се да се отворите по-специално към хората, които се грижат за вас. Ще видите, че вашият любовен живот ще претърпи обрат в добра посока днес.

Дева

Нека сърцето ви води днес. Направете своя избор, дори да допуснете грешка, но поне ще можете да кажете след това, че сте опитали. Съжалението е най-лошото нещо, което днес може да изпитате.

Везни

Нямате избор. Време е да се обърнете към проблемите си в отношенията. Чакахте твърде дълго, сега климатът е напрегнат и двамата знаете, че ще бъде трудно да върнете всичко на мястото си. По-лек понеделник за сингъл Везните, които ще могат да правят план за срещи.

Скорпион

Днес връзката ви ще изживее нова пролет и то в разгара на най-горещото лято. Ще почувствате онези силни емоции, които отдавна са ви подтикнали да приемете или направите предложението за брак.

Стрелец

Не искате да чакате сигнал от човека, който харесвате. Представете си, че вече прекарвате една вечер заедно в компанията на хубава чаша червено вино, или на нещо свежо в горещата лятна нощ. Карайте по-спокойно, рискувате да го изплашите.

Козирог

Истината е, че свободите, които партньорът ви отнема, са същите за които мечтаете. Кажете му го, вместо да се сърдите всеки път, когато той прави нещо, което не ви харесва.

Водолей

Не позволявайте на вашия нрав да надделее. Ако ви се случи да спорите с партньора си, опитайте се да запазите тона си спокоен. Повишаването на гласа само ще усложни нещата.

Риби

Луната днес насочва към вашите избори в любовта. Не губете твърде много време в дълги размишления, направете първото нещо, което ви хрумне!

Tagged ,
на горе