5 знака за несериозно отношение на мъжа

Любов и партньорство Психология

5 знака за несериозно отношение на мъжа

5 знака за несериозно отношение на мъжа безпогрешно могат да ви насочат към истинността на вашите отношения. Лекомислената връзка има огромен минус – липсата на отговорност за действията между мъжа и жената, пълна свобода на мисълта и действието.

Всяка жена от време на време започва да превърта в главата си опции за сватбена рокля, възможни имена на деца, планове за подобряване на дома и много други моменти от съвместния живот с половинката си. И тя превърта всичко това, докато се зачуди: колко сериозна е връзката й и ще стигне ли дотам?

Това, че си объркана, не ти дава право да си играеш с нечии чувства

10 сигурни начина да накараш мъжа да те преследва

Подлуди мъжа – малки трикови с бижута

В кукленския манастир „Св. Св. Козма и Дамян“ стават чудеса

Ето кои са 5-те знака за несериозно отношение на мъжа:

Знак 1. Не ви представя на роднини и родители

Обикновено запознанството с родителите на момичето се случва в ранните етапи на връзката. Семейство, което има дъщеря, а не син, е по-неспокойно. Майката и бащата искат да знаят с кого тяхното момиче кара кола, ходи по барове вечер и кой я прибира сутрин. За да избегне допълнителни въпроси и проблеми, мъжът от своя страна, се представя на родителите на жената. Запознаването с роднините му обаче често се случва много по-късно.

Възможно е да се счита за лекомислие фактът, че той забавя запознанството, само когато мъжът има отлични отношения с родителите си. Това може да се определи от историите за съвместни пътувания, от разговори и като цяло от ситуациите, които се случват в семейството му.

Неслучайно, обръщаме внимание на това. Семейство, в което цари неразбирателство и кавги, не е повод за гордост. Това означава само, че мъжът не иска да среща любимата си с роднини, защото те могат да развалят съществуващото добро впечатление за него, да го представят зле пред нея. Освен това мъжът не иска да обсъждат отношенията му в семейството, страхува се от скандал на ревнива майка или просто недостойно поведение. Ето защо, за начало намерете причината за нежеланието му да се срещнете с родителите му и едва след това го подозирайте за лекомислие.

 

Знак 2. Не ви представя на приятелите му

Тук ситуацията е съвсем друга. Все пак, не избираме родители и роднини, но приятелите – да. Мъж, който смята неговата спътница за подходяща, обича да я въвежда в обкръжението си. Най-важното е това запознанство да не прилича на демонстрация, в която той се хвали със статуса си, а не с радостта от общуването с такъв приятен човек. В сериозна връзка мъжът иска да представи жената само на близкия си кръг.

Знак 3. Редки срещи

Човек, който може да забрави за среща, рядко се обажда и се появява при вас от време на време – явно не е сериозен. В крайна сметка, един любящ човек иска да прекара всичките си свободни минути със своята сродна душа. И въпросът изобщо не е в постоянната заетост или внезапно възникващите задачки. По правило онези, които са направили голяма грешка с предишния си партньор, бягат от сериозна връзка. Тези мъже търсят по-скоро спасение от самотата, което е необходимо в моменти, когато няма приятели наоколо.

Знак 4. Не ви се притичва на помощ в трудни моменти

Лекомислената връзка често се нарича ​​приятелство с креватни елементи. Това „приятелство“ обаче, предполага помощ, взаимопомощ и уважение. Разликата й от сериозната връзка е липсата на планове за бъдещето и на перспективата за създаване на семейство. И ако вашият партньор не иска да помогне в минути на трудност, тогава имате ли нужда от такъв човек във вашата среда? За какви отношения с него можете да говорите. Често са необходими несериозни отношения, за да се запълни празнотата, създадена от отсъствието на любим човек наблизо, но това съвсем не е решение.

Знак 5. Не говори за планове за бъдещето, за деца

Ако мъжът не говори за бъдещето или за деца, това изобщо не означава, че той не е сериозен. Има категория мъже, които не искат да правят далечни планове, за да не ги провалят. И няма какво да се направи по въпроса. Но когато говорите за деца или брак, той стане раздразнителен и придирчив – това е сигурен знак, че ще мине доста време и комуникацията ви напълно ще спре, защото в момента няма развитие във връзката. Отношенията ви стоят неподвижно.

Все пак, трябва да се има предвид, че острата реакция в разговор за деца може да бъде и когато мъжът вече има едно дете от друга жена и не иска второ. А също и поради липсата на физическа възможност да ги има.

Така че, имайте едно наум и когато се чудите накъде върви връзката ви, си спомнете за тези 5 знака за несериозно отношение на мъжа.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе