3 ТАЙНИ НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО ОТ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

Защо мъжете са луди по французойките
Психология

3 ТАЙНИ НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО ОТ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

Франция не напразно се смята за страна, в която всеки знае за любовта. Легендите за френските съблазнителки не пускат мъжете по света и това има смисъл – французойките умело използват природата си, за да привлекат качествен партньор в живота си, а ние решихме да надникнем как го правят.

ЗАЩО ФРАНЦУЗОЙКИТЕ СА ТОЛКОВА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ЗА МЪЖЕТЕ?

Флиртът е всичко

Изкуството на флирта изисква овладяване, но е достъпно за абсолютно всяка жена, тъй като това умение ни е присъщо по природа. Въпреки това в съвременния свят се страхуваме да използваме техники за флирт от страх да не бъдем разбрани и като цяло очакваме мъжете да направят първата крачка, докато самият по-силен пол се смущава и се чуди дали е уместно да се впусне в действие.

За да не загубят интереса на мъжа, когото харесват, французойките знаят как да флиртуват елегантно, което дава да се разбере на потенциалния партньор, че са готови да се срещнат. Това не трябва да са вулгарни признаци на внимание и френската жена никога няма да покаже агресивна сексуалност.

Французойките обичат често да се срещат с мъже, но това не означава, че една среща непременно ще завърши в леглото.

Женственост, женственост и още женственост

Модерният мъж може да се справи с абсолютно всичко – от кариера, до пране и готвене, а ако има нужда от интимност, не е проблем да намери бързо партньорка за приятни занимания. Единственото, което един мъж не може да си осигури, е женствеността. Това качество е невероятно привлекателно за съвременните мъже, особено за европейските, тъй като желанието на жените за равенство на практика е убило повечето от техните женски качества в тях.

Въпреки това френските жени се опитват да запазят женствеността във всичко, което привлича мъже от цял ​​свят. Французойките носят рокли, не си падат особено по краткотрайните модни тенденции, а залагат на принципа – семпло, но качествено и стилно облекло. Невъзможно е да видиш френско момиче с тежък грим през деня, а и вечер. Французойките са известни със своя култ към естествеността.

Което обаче не означава, че са неглиже – напротив- ще сложат убаво червило или ще подчертаят миглите си със спирала, косите си ще носят в близък до естествения си цвят и най-често свободно пуснати или събрани в небрежен кок.

Женствеността обаче не винаги се крие в това, че женският гардероб се състои изцяло от сладки рокли, това важи и за отношението на жената към света – мекота, лекота и способност да се грижиш. Мъжете полудяват по това.

Повече общуване с мъже

И не, не става въпрос за интимно общуване. Французойките от новото поколение са доста еманципирани и са свикнали да се справят с мъжете на равна нога. И въпреки това те успяват да запазят този прекрасен баланс между деловото общуване и ситуациите, в които мъжът може да прояви мъжественост с тях, която днес толкова им липсва.

Разкрепостеността в комуникацията позволява на французойките сами да си уговарят срещи, а както знаем, мъжете често се страхуват да направят първата крачка, уверената в себе си жена може да завладее сърцето на мъжа. И не, срещата изобщо не е задължително да завършва с интимност, най-важното е да придобиете необходимата практика в общуването с мъж, която толкова липсва на една заета жена днес.

Tagged , ,
на горе