астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 15 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  отнасяйте се към всяко препятствие като към упражнение в силата на Духа и ще станете по-силни. Спомнете си живота си преди няколко години, помнете онези ситуации, които смятахте за безнадеждни, трудни…

3 добавки, които най-добре помагат при стрес

infomax-logo-50-15-HW Българчета спечелиха 4 медала на международна олимпиада по география

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: отделете малко време да останете насаме със себе си в тишина днес. Слушайте вътрешния си глас. Възможно е да намерите отговори на вашите въпроси. Колкото повече сте в хармония със себе си, толкова по-добро ще бъде качеството ви на живот.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Животът винаги ни дава възможността, от която се нуждаем, за да растем, да се лекуваме, да се трансформираме. Телци, кажете „да“ на всички тези изречения. Приемете предизвикателството! Знайте, че сте много по-смели, отколкото си мислите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако сте били твърде дълго време на чертожната дъска, е време да организирате нещата. Разделете голямата цел на по-малки, за да улесните постигането на това, което искате. А постоянните действия ще бъдат тайната на успеха!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Има моменти в живота ни, когато си мислим, че всичко е наистина перфектно. Сега е точно такъв момент в живота ви, Раци! Това е подходящо време за укрепване на връзките. От колко време прекарвате време с хората със сходно мислене? Време е всички да се съберат около масата!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Време е да се доверите на идеите и вдъхновението, които получавате в момента. Важно е да следвате импулса, дори ако не винаги има смисъл за логическото ви мислене. Доверете се, че Вселената ви води в посока на растеж.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Сменете стария обектив с нов. Деви, бъдете любопитни към всичко около вас. И тогава интересът към живота няма да ви напусне! Какво ще кажете да опитате нещо ново? Намерете си ново хоби. Кой знае, може би това ще стане вашият основен занаят.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Време е да погледнете на света през напълно нова призма. И няма значение, че лятото е към края си и есента идва да го замени. Везни, ако отдавна искате промени в живота си, започнете с гардероба си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: На хартия всичко изглежда идеално, но няма как да не почувствате, че нещо не е както трябва. Няма нужда да се разстройвате и да се забивате в ъгъла отново.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Може би имате представа как нещата трябва и не трябва. Но подобни очаквания изобщо не ви служат, Стрелци. Ако сте надраснали определени аспекти от живота си, значи е време да тръгнете в друга посока. Дайте си разрешение да се родите отново и да следвате път, който резонира с това, което ставате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Когато става въпрос за преодоляване на трудностите в живота, няма ръководство или справочник. Хубавото е, че ви дава възможност да играете, да правите грешки и да измисляте нещата по пътя. Козирози, дайте си разрешение да се впуснете в това изцяло ново пътуване.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да си възвърнете загубеното някога самочувствие и сила. Става дума за това да останете фокусирани върху кариерните си цели и да се движите, както никога досега. Навлизате в период на финансова стабилност. Пригответе се да получите големи награди за вашите големи усилия.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Въпреки началото на новата работна седмица, опитайте да си починете добре. Натрупайте сили по начините, с които сте свикнали – сън, разходка сред природата. Риби, ако точно сега имате нужда от глътка свеж въздух, позволете си да я получите.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15 август 2023

на горе