3 от начините да си върнете бившия чрез съобщения
Любов и партньорство

3 от начините да си върнете бившия чрез съобщения

Начините да си върнете бившия на теория са много, при всяка двойка работи различен подход. Някои предпочитат да говорят лично, други да се правя на недостъпни, а трети – да комуникират чрез социалните мрежи.

Изпращането на текстови съобщения е един от най-добрите методи, ако се притеснявате и сте срамежливи да се срещнете с него лично. Ако го направите по правилния начин, шансовете да го получите обратно не са никак лошо.

Ако се обадите на бившия си, той вероятно ще си помисли, че искате нещо и също ще бъде неудобно. Изпращането на текстови съобщения ще направи комуникацията малко по-бавна, но в същото време – по-успешна. Затова е използван като един от начините да си върнете бившия.

Когато изпращате текстово съобщение на бившия си, любопитството се натрупва и можете да водите гладък разговор, без да се притеснявате. По този начин ще имате някакво кратко време, за да обмислите какво да напишете, а не да изстреляте нещо, за което да съжалявате.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

начините да си върнете бившия

И така – ето и три от начините да си върнете бившия, като използвате за целта текстови съобщения по телефона или онлайн.

Стартирайте комуникацията правилно

Ако с бившия ви партньор не сте общували след раздялата, трябва да подходите внимателно. Не забравяйте този факт, така че бъдете кратки и прости. Не затрупвайте бившия си с прекалено много съобщения изведнъж, защото това само може да го уплаши и да се отдръпне още повече. Започнете отдалече и стартирайте разговора с прости въпроси. Не навлизайте директно в основната тема, защото не това са начините да си върнете бившия. Постепенно завържете разговор, докато не се почувствате достатъчно удобно, за да му зададете най-важния въпрос.

Важно е също да бъдете търпеливи, защото това може да не стане веднага, а да трябва повече време, за да се отпуснете и двамата. Все пак не забравяйте, че сте бивши партньори. Дори и да сте останали в добри отношения след раздялата, винаги има неловък момент, в който и двамата се притеснявате в компанията един на друг. И това е напълно нормално, така че бъдете спокойни.

Не изпращайте спам

Ако неволно сте прескочили някой от предните редове, ще напомним отново – търпението е ключово за постигането на желания резултат. Да, знаем, че е трудно да чакате и да не се вълнувате за това, което предстои, но изчакайте бившият ви да отговори. Дайте му време да помисли – това е от начините да си върнете бившия, които работят.

Все пак за него също би било странно да получи съобщение от вас след дълъг период от време. Поставете се в неговата ситуация и помислете как вие самите бихте реагирали. Затова оставете го да събере мислите си. Не изпращайте спам със съобщения. Може да не получите най-добрите отговори. Това ще намали шансовете ви, ако дразните бившия си по този начин.

начините да си върнете бившия

Не показвайте твърде много емоции, докато си пишете с него.

Един от начините да си върнете бившия е да бъдете умерени в това, което казвате или правите. Ако той види, че сте свръхемоционални и разстроени поради раздялата, това няма да го върне обратно при вас.

Покажете, че сте щастливи и най-вече, че сте в хармония със себе си. Не правете така, че да е твърде очевидно, че се опитвате да си върнете бившия. Публикуването на сърцераздирателни цитати и песни за разбито сърце в социалните медии само ще развали шансовете ви. Играйте на сигурно и винаги бъдете усмихнати дори и онлайн. Това е от начините да си върнете бившия, които биха проработили.

И все пак не забравяйте – нищо не може да замени комуникацията очи в очи. Общуването с текстови съобщения е от начините да си върнете бившия, но не можете да останете само с тях. Сред като възобновите диалога помежду си, трябва да направите и следващата стъпка и да се срещнете лично. След като вече сте разчупили леда, ще ви е по-лесно да поговорите за отношенията ви.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе