16 начина да изглеждате скъпо, без да харчите много

Как да изглеждате скъпо
Красота Мода

16 начина да изглеждате скъпо, без да харчите много

Много от нас искат да изглеждат скъпо и елегантно с ограничен бюджет, но често не знаят как да го постигнат. Добрата новина е, че не е нужно да сте богати, за да изглеждате добре, скъпо и елегантно.
Много хора, особено по-младите, вярват, че харченето на огромни суми пари за дрехи и аксесоари автоматично ще ги направи да изглеждат скъпо. Е, въпреки че има известна степен на истинност в това, парите не са всичко, което е необходимо.
Хората свързват парите с успеха; мнозина вярват, че за да изглеждаш богат, трябва да си богат. Но сигурно всички се сещате поне за един ваш познат, който въпреки, че е богат, носи скъпи марки, не изглежда стилно.
Каква е тайната ли? Ами съвсем просто е – външният вид наистина има значение. Добре! Нека да се потопим в това

Меган Фокс пристига в България

Мария Игнатова заведе Нойзи в къща за половин милион, той тайно и посвети книга

Величието на жената е вечно

Да се почустваш обичана, красива и щастлива е най-съкровената мечта на жената

Как да изглеждате скъпо и елегантно с ограничен бюджет.

1. Обърнете внимание на тъканите

Има различни видове тъкани. И всяка тъкан има уникален тип поддръжка, стил и понякога употреба. Познаването на тъканите, които ви стоят добре ви дава представа какво да купите. Полиестер, найлон и вискоза – всички изкуствени влакна – няма да лягат правилно на тялото ви като естествени вълнени или памучни тъкани.

2. Обърнете внимание на кройката

Богатите хора носят добре скроени дрехи. Носенето на твърде големи или малки тоалети никога не създава добро първо впечатление.
Уверете се, че облеклото ви е скроено така, че да пасва на вашия тип тяло и размер почти идеално. Трябва да изградите добри отношения с вашия шивач. Ако все още нямате шивач, намерете добър.

3. Качество пред количество

Недостигът на пари може донякъде да затрудни получаването на качествени тоалети, но винаги има вратичка за всичко. Така че, отделете време за пазаруване и огледайте магазините за дрехи близо до вас за най-доброто, което имат.
Също така проверете разпродажбите в края на сезона. Получавате качествени тоалети на много достъпна цена. Не е задължително да купувате толкова много тоалети наведнъж. Ако можете да ги купите малко по малко, продължете и купете. Но не се подлъгвайте да купувате много нискокачествени тоалети. Вместо това спестете и вземете добрите.
Избягвайте да купувате модерни дрехи, тъй като най-вероятно пазарувате с ограничен бюджет. Освен това, тенденциите идват и ще си отидат след известно време и дрехите ще стават безполезни. Вместо това вземете си класически дрехи и гледайте как джобовете ви дишат, когато тенденциите преминават.

4. Купете си стилни аксесоари

С грешен избор на аксесоари рискувате да развалите визията си. Може би си мислите, че подходящите аксесоари струват много и сте прави.
Вашето колие, пръстени и т.н. трябва да подхождат на избраното от вас облекло.

5. Спестете, като търсите най-добрите сделки

Това не е толкова лесно, колкото звучи. Първо, трябва стриктно да търсите най-добрите оферти онлайн и офлайн, където можете да получите добри дрехи на достъпни цени.
Можете да проверите в магазините за дрехи втора употреба на достъпни цени, те спасяват живота, а освен това никой не може да познае, че роклята ви е употребявана, ако не го обявите.

 

6. Грижете се за дрехите си

Редовната грижа за дрехите ви е един от най-добрите начини да изглеждате по най-добрия начин. Гладете дрехите си внимателно и систематично с правилната температура. Чистите и спретнато изгладени ризи и панталони изпращат сигнал за богатство и елегантност.
Честно казано, никога не можете да изглеждате скъпо в измачкани и груби ризи. Перете дрехите си с препарати, които ще гарантират, че цветовете няма да избледнеят. Тези неща са жизненоважни за целта ви как да изглеждате богати.
Освен това обувките са много важни. Инвестирайте в комплекти за лъскане на обувки. Няма извинение да напуснете дома си с мръсни обувки. Никакво извинение. А за съхранение се уверете, че съхранявате дрехите си правилно при правилната и необходима температура.

7. Купувайте качествени кожени изделия

Кожените обувки, чанти и портмонета създават аура на богатство около вас. Но не можете да изглеждате богати, като се разхождате с чифт стара, износена кожа.
Можете да откриете висококачествена кожа в магазините за втора употреба. Опитайте се да се върнете няколко десетилетия назад и опитайте и винтидж чанти. Съхранявайте ги и правилно. Не позволявайте на водата да разруши кожения ви колан, чанти, обувки и часовник.

8. Обърнете внимание на оформянето

Няма извинение за лошата грижа. Всеки детайл по тялото ви трябва да изглежда по най-добрия начин. Косата ви трябва да е измита и спретнато оформена.
Вашите нокти, както на ръцете, така и на краката, трябва винаги да са чисти и спретнати, независимо дали предпочитате да ги носите дълги или не. Никога не изглеждайте немарливи. Не можете да изглеждате богати, ако не можете да се грижите за себе си.
Не пренебрегвайте и зъбната си хигиена. Белите зъби добавят към красотата на ослепителните усмивки; инвестирайте в зъболекар, ако можете.

Как да изглеждате скъпо

9. Избягвайте лога

Колкото и ефектни и забавни да са логата, те могат да бъдат и много разсейващи. Когато те са лога, разлепени по всичките ви дрехи, това отвлича вниманието от външния вид и се фокусира върху марката.
Има някои слухове, че марките с качествени тоалети не поставят огромни лога върху дрехите си. Така че вместо това изберете марки с персонализиран и уникален стил, който ги отличава от другите дизайнери и говори сам за себе си.

10. Оформете косата си

Да имаш отлична прическа е типичен маниер на богатите хора. Косата ви не трябва да изглежда мръсна или разрошена. Никога няма да изглеждате скъпо или богати, ако косата ви изглежда зле.
Това показва, че не се интересувате от външния си вид и не приемате сериозно хигиената си. Това би отблъснало хората от пръв поглед.
Ако търсите красива визия, посетете професионален стилист, който да се справи с това. За повечето хора косата е мерило за преценка. Затова се подстрижете добре, направете си красива прическа и ще се оправите.

11. Купете качествен часовник

Часовниците имат начин да добавят красив завършек към облеклото. Лошо проектираният ръчен часовник обаче е отблъскващ и има способността да съсипе цялото ви облекло.
Кожените ръчни часовници никога няма да ви разочароват, но можете да носите ръчен часовник, изработен от всякакъв материал, стига да пасва перфектно на вашето облекло.

12. Отнесете се сериозно към грижата за кожата

Богатите хора често са загрижени за кожата си и биха платили всяка сума, за да купят най-новите продукти за грижа за кожата или да посетят дерматолог.
Истината обаче е, че грижата за кожата не трябва да е толкова скъпа. Можете естествено да се отървете от набръчканата кожа, като премахнете определени лоши навици и приемете нови, като например отказване от пушенето.
Не забравяйте, че кожата ви често е отражение на вашето вътрешно здраве. Колкото по-здрави сте, толкова по-сияещи ще станете. Добрата кожа естествено ви представя като богати.

13. Работете върху маниерите си

Няма значение колко елегантен и богат изглеждате, ако отношението и маниерите ви миришат на неуважение. Така че не забравяйте да придружите добрия външен вид със страхотен характер и маниери.

14. Разширете общата си култура

Богатите хора не говорят твърде много. Освен това избират темите, по които говорят. Ставаш по-културен, когато отвориш ума си да учиш различни теми.
Богатите са готови да инвестират много в образованието, направете същото за себе си. Трябва да можете да се присъедините към смислени разговори, когато попаднете в специфична среда.

15. Поохарчете се малко

Колкото и да разполагате с ограничен бюджет, винаги когато имате неочаквани пари и нямате належаща нужда, купете някой класически скъп артикул.
Може да е луксозна чанта, ефектна обувка, красива рокля или бижута – просто нещо скъпо, което се връзва с целия ви стил и за което знаете, че ще издържи дълго време.

16. Заложете на марков парфюм

Вашият аромат може да озари стаята. Ако искате да изглеждате богати, тогава трябва да миришете приятно.
Опитайте се да не използвате парфюми, които са тежки, тъй като те могат да раздразнят другите. Вместо това използвайте фини и приятно миришещи аромати.
Лесен начин да създадете характерен аромат е като смесите два различни парфюма, за да получите комбинация, която ви харесва.
Миризмата ви разказва много за вас. ползването на марков парфюм, е ключът към това да бъдете възприемани като богати.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе