Ще се върнеш ли някога отново при мен, любов?
Любов и партньорство

Ще се върнеш ли някога отново при мен, любов?

И на последната страницата на любовната ви приказка, пишеше „край“. С главни букви. Сякаш големият шрифт искаше да подчертае, че това наистина е краят, който няма да има ново начало. Никога. Нов шанс, който няма да получиш. Но дали наистина беше така? Дали краят връзката е и край на любовта между теб и него. Може би той те носи в сърцето си. И винаги ще си там. В мислите му. В сънищата. Може би и скоро ще се върнеш в живота му. Той ще се върне. При теб. Не вярваш? Повярвай.

Защото бившите се връщат. Колкото и странно да звучи. Да, той те заряза. Но много фактори може да са му повлияли да вземе подобно решение. И знай, че не му е било никак лесно. Но въпреки всичко каза „край“ – за вас.

Ти не се примири. Не искаше да приемеш, че това може да се случва наистина. Вярваше в любовта му към теб. И в него. Обичаше го и искаше да бъдете заедно. И реши да не вярваш на думите. Бяхте разделени, но не спираше да го чакаш. Да се върне. Чакаше го. Дни. Седмици. Месеци. Да, определено беше влюбена в него. Но той ще се върне ли наистина? Или ще си чакала напразно? Може би накрая ще се откажеш и ще повърнеш всичките напразни надежди и мъртви пеперуди.

Ще се върне ли, след като те заразя? Може би. Но има една уловка. Знаеш, че чакането е дълго, трудно, отегчително. И разочароващо. Бъди внимателна. Защото всички знаем, че понякога докато чакаш, ти минава жаждата. За любов. От него.

Представяме ти знаците, които показват дали бившият ти ще се върне при теб.

Опитва се да е близо до теб

Може би раздялата ви е само на думи. Въпреки че от известно време не сте заедно, той не пропуска нито една възможност да бъде близо теб. Продължава да посещава местата, които и ти. Както и не спира да ти звъни и праща съобщения. Е, нали искаше раздяла? Тогава защо продължава да те търси? Ако той постоянно поддържа връзка с теб по всякакви причини, това е знак, че иска отново да се върне в живота ти и съжалява за решението си по-рано.

Спомените натъжават

Да, понякога не обмисляме добре действията си и не може да понесем последствията след тях. Факт! Изричаме думи, за които ужасно много съжаляваме след това. Но нима може да върнем времето назад? Той е поискал да се разделите, а сега изпитва тъга, вина? Защо?

Много лесно човек може да се отдаде на емоциите, които завладяват цялото му тяло. Точно това направи и твоя бивш, който очевидно иска да ти е настоящ. Ако той не спира да ти праща стари общи снимки и да си припомня красивите моменти с теб, със сигурност липсваш на този човек и иска отново да бъде част от живота ти.

Любопитен е

Дали просто от любопитство те пита имаш ли някой до себе си или иска да разбере има ли още шанс да те спечели отново? Никой мъж не разпитва просто така жената, особено тази, с която е имал общо минало. Може би му е струвало много да те попита излизаш ли с друг мъж и да научи подробности за любовния ти живот.

Може би ужасно много се страхува от отговора ти. Защото след него, и последната надежда, която таи, най-вероятно ще си отиде. Надяваме се да бъдеш напълно откровена с него. Дори и да имаш вече друг мъж в живота – това е твое пълно право. Защото не трябва да инвестираш време и емоции в хора, които не знаят какво искат.

Разпитва приятелите ти за теб

Днес е срещнал твоята най-добра приятелка и случайно е попитал за теб. Дали? Когато един мъж се интересува от теб и му липсваш, започва да търси начини да разбере нещо за живота ти и какво се случва с теб. А най-добрият и сигурен начин е да попита твоите близки приятели, дори и да знае, че ти ще научиш за това. А може би и го прави умишлено, за да разбереш, че той не те е забравил и все още си мисли за теб. Да определено липсваш на този мъж и иска да се върнеш при него. Е, от теб зависи.

Не те е изтрил от социалните мрежи

Все още си в списъка му с приятели във Фейсбук и последователи в Инстаграм. Не те е заличил от социалните мрежи. Много често хората, които се разделят, се премахват и от онлайн платформите, в които са комуникирали преди. Ако той не е направил това, със сигурност този човек все още се интересува от теб и иска да те вижда, дори и на снимка.

Tagged , , , , , ,
на горе