Ето някои съвети, с които ще го влудиш
Любов и партньорство

Ето някои съвети, с които ще го влудиш

Скъпа, ти не искаш той само да изпитва симпатии към теб. Ти искаш той да е луд по теб. Да се събужда и да заспива с мисълта за теб. Да не може да прави нищо от ежедневните си дейности, защото ти си превзела мислите му и той не може да се фокусира върху абсолютно нищо.

Мислиш си, че никой мъж никога няма да те обикне толкова силно, чак да полудее по теб. Защо се подценяваш? Една жена много лесно може да влезе под кожата на един мъж и никога да не излезе от там. Но внимавай какво си пожелаваш, защото това влудяване е твърде вероятно да се превърне в обсебване, а това е последното, което искаш, нали?

И все пак ако искаш да влудиш този, с когото излизаш е напълно възможно. Необходими са ти малко техники и повече увереност. Защото си красива, да! И защото може всеки мъж да бъде в краката ти.

Представяме ти някои правила, които ще ти помогнат да влудиш един мъж.

Правило номер едно: Никога не лягай на първа среща с него

О, да! Златното правило, което задължително трябва да спазиш. В този ред на мисли, искаме да кажем, че в никакъв случай не упрекваме дамите, които го правят. Ние не сме против това, но ако искаш да задържиш интереса му към теб, скъпа, не си лягай с него. Ако му позволиш подобна интимност без дори да сте се опознали има риск той да остане с грешно впечатление за теб и да изгубиш интереса му. А ако това стане – едва ли повече ще те потърси.

Правило номер две: Покажи увереност и самочувствие

Мъжете обожават самоуверените жени, които знаят кои са и какво искат от живота. Да, някои се страхуват от тях и никога не биха искали жената до тях да е по-силна и уверена, но в този случай става въпрос само и единствено за истинските мъже. Надяваме се и ти да си падаш по тях, защото останалите са твърде празноглави и не си струват нито времето, нито усилия, които естествено ще пропилееш.

Покажи му, че си уверена в себе си и не позволяваш да те разиграват. Не го допускай толкова близо до себе си от първите ви срещи. Бъди като загадка за него и по този начин още повече ще привлечеш интереса му. Не се разкривай напълно. Всяка една жена трябва да има тайни от своя партньор – в противен случай тя ще е като прочетена книга.

Правило номер три: Покажи, че си умна и имаш богата обща култура

За никого не е тайна, че красивите жени често са набеждавани за глупави. Но това в никакъв случай не е вярно и е измислено от злобни и завистливи хора, които не могат да приемат факта, че една жена може да бъде и красива и умна едновременно. Знаем, че ти си точно такава и той трябва да види това. Мъжете харесват жените, с които могат да разговарят на различни теми от тези, които са свързани със сексуалните.

Покажи му, че имаш богата обща култура, че обичаш да четеш книги и да опознаваш света и хората. Нека разбере, че не си празноглава и далеч не си момиче за една вечер. Напук на твърденията – ти си умна и красива и всеки мъж, с когото решиш да излизаш трябва да знае това.

Правило номер четири: Не го търси постоянно

Сигурни сме, че точно в този момент поглеждаш телефона си и се изкушаваш да не му изпратиш съобщение и да го попиташ как е, но в същото време се сещаш, че преди два часа отново ти си била тази, която му е писала първо. Не че има нещо лошо в това, но ако наистина искаш да задържиш интереса му и да го влудиш, трябва да си до някаква степен и недостъпна.

Нали не искаш той да си помисли, че вече си хлътнала до уши по него и да реши, че може да прави каквото си поиска с теб. Целта е точно обратното и той е този, който трябва да полудее по теб. Остави го да те търси той първи и в никакъв случай не му отговаряй веднага щом ти пише или звънне. Когато един мъж разбере, че жената се е влюбила в него, шансът тя да му стане безразлична е много голям.

Правило номер пет: Не забравяй да се усмихваш

Най-красивото бижу за една жена е нейната усмивка. Не забравяй, когато излизаш с него на среща да се усмихваш. Енергията, която излъчваш е много важна. Момчетата харесват позитивните момичета, които гледат на живота с усмивка и положителни мисли. Бъди точно така. Умна, красива и винаги позитивно настроена. Ето така ще го влудиш. Успех, скъпа!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе