Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас
Любов и партньорство

Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас

Червените флагове често са пренебрегвани, но именно те могат да ни спасят от бъдещи разочарования на любовния фронт, а и не само. Колко по-лесно щеше да бъде, ако обръщахме внимание на тези понякога крещящи предупреждения… Затова тук ще говорим именно за тях.

Представете си ситуация, в която очаквате да започнете връзка с даден човек, но сякаш нещо го спира или просто си правите фалшиви илюзии.

Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето и червените флагове, които могат да ви подскажат, че той не е човекът за вас:

Държи се егоистично

Това е от червените флагове, които са прости и ясни, но въпреки това ние можем да ги пренебрегнем. Тъй като често влизаме в ролята на грижещи се за него, предлагаме да му помогнем, като пътуваме до него или отменяме плановете си заради него, често не забелязваме обратното. Някой, който държи на вас, би се погрижил за другите ви ангажименти и би намерил времето ви за стойностно. Човек, който показва признаци, че не е готов за връзка, с удоволствие ще ви позволи да правите всичко за него, без да предлага нищо в замяна, може би дори благодарност. Той просто не е за вас.

Нарича бившата/бившите си луди

Освен ако бившата му не е нарязала гумата му, не е хвърлила тухла през прозореца му или нещо подобно, той не би трябвало да нарича някоя жена луда. Когато един мъж прави това, той казва, че никога не е отделял време да я изслуша. Ако тя се е оплаквала толкова много, вероятно е имало причина за това. Когато един мъж нарича бившата си жена луда, това говори много повече за него, отколкото за нея – друг от червените флагове, че трябва да стоите далече.

Човекът, с когото се срещате, се сеща за вас, само когато иска интимност

Това е най-очевидният от червените флагове, за които трябва да внимавате. Освен ако двамата не сте се разбрали, че връзката ви е чисто физическа, тогава не е приемливо, че вашият човек се сеща да изпрати SMS или да се обади, само когато тялото му има нужда от нещо. Бягайте по-бързо от този човек.

червените флагове
Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас

Срещите с родителите и близките приятели са забранени или никога не са били повдигани

Да кажем, че се срещате от няколко месеца, но всъщност никога не сте се срещали със семейството и/или приятелите му.  Винаги сте били само двамата. Не смятате ли, че това е просто малко нередно, като се има предвид, че би трябвало да сте поне на този етап, в който сте се запознали с приятелите му от гимназията и колежа? Може би истинската причина, поради която вашият човек никога не планира да ви запознае със семейството и приятелите си, е, че той няма дългосрочни планове да бъде с вас.

И не вярвайте, ако той казва, че приятелите и/или семейството му просто са твърде заети, но въпреки това винаги виждате техни снимки в Instagram, на които небрежно се разхождат. Още ли не виждате червените флагове тук?

Избира приятелите си пред вас

Когато един мъж е влюбен и иска да бъде във връзка, той ще иска да прекарва качествено време с вас. Той ще ви извежда на подходящи срещи и ще прави забавни неща с вас. Дори и да прекарва времето си вкъщи, гледайки Netflix, той просто иска да бъде с вас.

Така че, ако той не прави това, значи имате проблем. Разбира се, момчетата харесват приятелите си. Така правят и момичетата. Нормално е от време на време да искате „мъжка вечер“ или „женска вечер“ навън. Но ако усещате, че приятелите му са основен приоритет, а вие сте далеч по-надолу в списъка му, това са още от червените флагове, за които говорим.  Значи той не е готов за връзка или поне не е човекът за вас.

Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас
Червените флагове, по които да познаете, че той не е за вас

Вижте още:

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Tagged ,
на горе