Хороскоп за 28.06: Добър ден за Скорпионите, очакват ви приходи

Хороскоп за 28.06: Добър ден за Скорпионите, очакват ви приходи
Астрология

Хороскоп за 28.06: Добър ден за Скорпионите, очакват ви приходи

ОВЕН – Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени, но вредата е за тях. По-добре не давайте съвети, особено ако не са поискани, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите.

ТЕЛЕЦ – Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, но е редно да са добре подготвени и да не разчитат на късмета си. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите.

БЛИЗНАЦИ – Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си.

РАК – Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.

ЛЪВ – Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия.

ДЕВА – Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници.

ВЕЗНИ – Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи.

СКОРПИОН – Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас. Очаквайте приходи.

СТРЕЛЕЦ – Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства. Проявете сдържаност в общуването.

Tagged , ,
на горе