съвет за 22.6.2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 27.01.2022 – Четвъртък

Дневен хороскоп за всички зодии: Намаляващата Луна е в знака на Скорпион. За мнозина това означава, че ситуацията на финансовия фронт скоро ще се подобри. Промените, обаче няма да се случат от само себе си, без ваше участие – ще трябва да работите усилено. Не зацикляйте на едно място, а се съсредоточете върху това да се насладите на процеса.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 27.01.2022 – Четвъртък 

СЪВЕТ за 27.01.2022 към всяка зодия 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. ФЕВРУАРИ, 2022 г.  

ОВЕН

Дневен хороскоп за зодия Овен, 27 Януари: Четвъртък започва за вас, така, сякаш току-що сте излезли от уикенда. Вие сте пълни с енергия и сте готови да завладеете света! Сега е идеалният момент да получите максималното богатство и признание, което желаете и заслужавате. Ако това изисква сериозен разговор с клиенти/работодатели, така да бъде. В резултат, на което ще спечелите много позитиви. Ситуацията на финансовият фронт е на път да се промени към по-добро.

ТЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Телец, 27 Януари: Ако тревожността помагаше в бизнеса, Телецът вече щеше да бъде кралят на света в това отношение. Но в действителност преживяванията и страховете не ви помагат толкова, колкото пречат на успеха ви. Не позволявайте на емоциите ви да надделеят, вземете нещата в свои ръце. Направете всичко възможно, за да постигнете целта, положете всичките си усилия. Вселената се грижи за вас, дори когато не го знаете. Висшите сили са на ваша страна, действайте!

БЛИЗНАЦИ

Дневен хороскоп за зодия Близнаци, 27 Януари: Всички хора са заплетени в мрежа от харесвания и антипатии. Склонни сме често да говорим за това, което презираме в света около себе си и другите хора. Но какво ще стане, ако промените малко гледната си точка? Ами ако решите, да се фокусирате върху всичко, което предизвиква възхищение в околната среда и хората около вас? Любовта е тайната съставка, Близнаци, която ще ви помогне да създадете вашият собствен, личен рай. Научете се да виждате отвъд лошото и ще се окажете във вашият личен и мечтан рай.

РАК

Дневен хороскоп за зодия Рак, 27 Януари: Ако има нещо, в което можете да сте сигурни днес, то е, че скоро ситуацията ви на финансовия фронт ще се промени към по-добро. Упоритата работа най-накрая ще ви се отплати. Точно като предизвикателствата, които сте си хвърлили през изминалото време. Продължавайте да правите това, което умеете най-добре – вашият ангажимент ще ви доведе до успех. Просто се уверете, че всичките ви решения са взети честно и справедливо. Вселената отваря портал на изобилие за вас!

ЛЪВ

Дневен хороскоп за зодия Лъв, 27 Януари: Всичко най-накрая започва да си идва на мястото! Това е един от онези дни, Лъвове. Един от дните, когато сте заобиколени от чудеса и сбъднати предсказания. Така че, пожелайте си желание с цялото си сърце и цялата си душа, като поверите изпълнението му на Вселената. Звездите показват, че навлизате в период на промяна, когато желаните промени ще бъдат осъществени без много усилия. Днес е най-добрият ден за мечти и изпълнение на желания.

ДЕВА

Дневен хороскоп за зодия Дева, 27 Януари: Звездите се съветват днес да ви отвлекат вниманието от живота на другите хора и да се концентрирате върху вашият собствен. Няма нужда да се сравнявате с по-успешни, красиви и щастливи хора от вас. По-добре помислете какво трябва да направите, за да реализирате собствените си мечти. Само вие сте отговорни за всички победи и поражения. Завистта няма да помогне, само активните действия ще доведат до целта. Покажете непоклатима вяра в себе си и се пригответе да превземете света – не по-малко от останалите. Вселената ви подкрепя. Вземете мерки и се превърнете от жертва на обстоятелствата в истински победител!

ВЕЗНИ

Дневен хороскоп за зодия Везни, 27 Януари: Вашата цел за днес е да бъдете себе си, колкото е възможно повече. Придържайте се към своята линия, не правете отстъпки, ако не смятате, че компромисът е приемлив, и вдъхновявайте другите да направят същото. Тогава всичко ще се оправи от само себе си. Вярвайте и бъдете сигурни в това. Следвайте тези правила и много скоро ще получите потвърждение, че сте направили всичко, както трябва. Продължете да вървите по избрания от вас път.

СКОРПИОН

Дневен хороскоп за зодия Скорпион, 27 Януари: Всичко изглежда толкова добре, колкото е в действителност, Скорпиони. Вие се намирате в енергиен „поток“ и правите точно това, за което сте предназначени. Отървете се от мислите и очакванията за желания резултат и се съсредоточете върху процеса. Просто правете, каквото трябва и давайте, каквото можете. Вселената има план, при завършване на който ще станете свидетели на чудо. Нека събитията се развиват, както трябва. Спрете да обсебвате целта и се опитайте да се насладите на процеса.

СТРЕЛЕЦ

Дневен хороскоп за зодия Стрелец, 27 Януари: Всичко е наред, дори и ако нямате план, Стрелци. Те все още рядко се сбъдват така, както искате. Така че, просто направете първата крачка към мечтата си, а след това още няколко. Ще видите как един добър план ще се появи от само себе си, той вече е в движение. Дори, ако отнеме известно време и трябва да се спънете няколко пъти. Станете и усъвършенствайте баланса си. Започнете да се движите към мечтата си, спрете да я отлагате през цялото време.

КОЗИРОГ

Дневен хороскоп за зодия Козирог, 27 Януари: Козирози, вие сте известни със своята щедра природа. Грижата за тези, които обичате, е една от вашите суперсили. Но какво ще стане, ако вие сте единственият, който инвестира в тази връзка? Ами ако дадете, но не получите нищо в замяна? Време е да анализираме тези разходи и приходи. Ако балансът е нарушен, започнете разговор и поискайте компенсацията, която заслужавате. Изискайте от другите толкова, колкото давате.

ВОДОЛЕЙ

Дневен хороскоп за зодия Водолей, 27 Януари: Звездите съветват Водолеите да разширят хоризонтите си и най-накрая да разберат, че не са по-добри от другите. Да, вашите проблеми не са по-трагични от проблемите на другите, вашето щастие не е по-ценно от щастието на близките. Бъдете честни. Преди да съдите някого, извървете пътят му. Така че, Водолеи, сменете фокуса си, дайте грижи, внимание, любов, не бъдете алчни. Щедростта ви ще бъде върната от благодатта на Вселената. Не съдете близките, по-добре им помогнете, покажете любов и грижа.

РИБИ

Дневен хороскоп за зодия Риби, 27 Януари: Преди да се усетите, една малка лъжа ще се превърне в голяма. И тогава ще има цяла история от последното, което ще ви отведе някъде погрешно. Доверете се на подтиците на съвестта и опита, Риби. Доверете се също на малкия глас в главата ви, който ви подтиква да предприемете драстични действия скоро. Трябва да направите, каквото трябва, за да защитите себе си и тези, които обичате. Обърнете внимание на знаците на Вселената, може да сте се отклонили от пътя си.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе