Месечен хороскоп за ДЕКЕМВРИ
Астрология

Месечен хороскоп за ДЕКЕМВРИ

Месечният хороскоп за Декември вещае: Този зимен месец като цяло обещава да бъде доста спокоен, но тук има и нюанси, които трябва да се имат предвид, за да се заобиколят острите ъгли. Още в началто на месеца ни очаква космическо събитие, което по правило белеи период на мащабни промени. И само от вас зависи, дали ще се възползвате от това!

ОВЕН

Зодия Овен, хороскоп за месец Декември, 2021: За Овенът декември ще бъде под щастлива звезда. Приятни изненади ще съпътстват представителите на тази зодия във всички сфери на живота – и в работата, и в общуването, и в любовта. Въпреки, че в очите на другите може да изглежда, че Овенът е споходен от моментен късмет, всъщност постиженията му през декември ще бъдат само следствие от старание, предпазливост и оптимистичен поглед върху живота.

Според хороскопа Овенът през декември ще се чувства спокойно през повечето време, защото е свикнал да се доверява на живота и себе си, надявайки се, че планът му ще се сбъдне. Наистина, съдбата обещава да бъде на негова страна и многобройните планове имат всички шансове да се сбъднат.

ТЕЛЕЦ

Зодия Телец, хороскоп за месец Декември, 2021: Декември за Телецът ще бъде отличен тест за това доколко тази зодия е в състояние да се научи да успокоява своята вътрешна неспокойна природа. Този месец се характеризира с консерватизъм и новаторът-Телец може да има проблеми с това.

Заслужава си правилно да преразгледате своите принципи и нагласи. Вместо безполезно възмущение „защо всички наоколо са упорити и непреклонни“ (а тези мисли често могат да дойдат в главата на Телеца), ще бъде полезно да обърнете внимание на собствените си навици, за да промените много в тях. „Искате ли да промените света към по-добро? Започнете със себе си.“ Това мото ще бъде актуално за Телецът през целия месец декември.

БЛИЗНАЦИ

Зодия Близнаци, хороскоп за месец Декември, 2021: Кой, ако не Близнаците, е запознат с изкуството на малките стъпки? И това е страхотно, тъй като точно този принцип е идеално съчетан с идващия декември. Близнаците често използват техниката „бебешки стъпки“ в живота си, бавно, но сигурно, се придвижват към целите си.

Търпеливи, разумни и в същото време много упорити, според хороскопа, благодарение на тези черти на характера си, през декември ще могат да увеличат максимално своя потенциал. Те не пилеят активната си енергия за излишна суета. Останете уверени в правилността на избраната тактика, не дръжте на мнението на другите, не слушайте съмняващите се.

РАК

Зодия Рак, хороскоп за месец Декември, 2021: През декември Ракът ще има всички шансове да разгърне и реализира максимално своя могъщ потенциал. Основното нещо е да не изневерява на себе си. Ракът се отличава с издръжливост и уверено спокойствие. Така че, яхнете вълната, без да напускате установеното темпо.

През декември Ракът е в състояние системно да покорява произволно високи върхове, като го прави последователно и задълбочено. Независимо, дали става въпрос за повишение на работното място, дълго планирано пътуване или чувство за раздвижване на кръвта, просто ще има късмет. Освен това, понякога ще изглежда, че животът, е като парче от пъзел, който се нарежда сам и в крайна сметка картината излиза много примамлива.

ЛЪВ

Зодия Лъв, хороскоп за месец Декември, 2021: Лъвът ще усети мощната енергия на Вселената, с която всичко ще му се получава. Хороскопът съветва да се възползвате от този момент и да вземете всичко от живота, може би дори да вземете решение за леки лудости, които обикновено не са характерни за вас.

За да постигне целите си, Лъвът не трябва да си вменява излишни мисли. Всичко, което се изисква, е да останете верни на себе си и да действате по обичайния си начин.

Единственото нещо, за хороскопът предупреждава Лъва: през декември не бива да търсите твърде вина в околните, особено в близките си. Дребно недоразумения, някои недостатъци могат да наранят любимия човек, което да доведе до негодувание и разочарование, което едва ли искате.

ДЕВА

Зодия Дева, хороскоп за месец Декември, 2021: През декември самочувствието на Девата забележимо ще нарасне – основното е тя да не се самозабрави.

Това, което на Девата отдавна й липсва е смелост, има всички шансове да бъде реализирано точно сега, достатъчно е да улови момента и да го използва правилно. Така че, ако Девата е имала неосъществени планове или тайни мечти, е време да ги сбъдне.

Друга характерна черта на хороскопа за декември е свързана с дружелюбната й природа. Спокойната Дева е свикнала с ролята душата на компанията, но през декември, овладяна от самочувствието и чувството за успех, тя е в състояние уверено да заеме първите места по търсене и привлекателност. Околните ще се стремят да бъдат максимално близо до нея, привлечени от аурата на нейния чар.

ВЕЗНИ

Зодия Везни, хороскоп за месец Декември, 2021: Везните през декември ще имат много енергичен период; в каквато и сфера на живота да поемете, ще имате много възможности за самореализация. Везните могат спокойно да поемат юздите в свои ръце и да се движат напред. Основното нещо е да се опитате да не разваляте всичко с небрежни думи или неразумни действия. Затова съветът към Везните за декември е: „Сто пъти мери – един път режи“.

Според хороскопа представителите на тази зодия трябва да се вслушват в гласа на разума, който казва, че всякакви конфликти и спорове, чисто физически не могат да бъдат конструктивни. Този месец, вече има твърде ярка емоционална окраска и едва ли може да става дума за дипломация, поради което в споровете ще се ражда не истината, а само негодувание и недоразумения.

СКОРПИОН

Зодия Скорпион, хороскоп за месец Декември, 2021: През декември Скорпионът го очаква много решаващ етап от живота: само получените резултати ще зависят от неговото желание, решителност и упорита работа. Този знак на зодиака ще има много благоприятни възможности за успех, но дори и най-малките постижения ще изискват сериозни усилия от Скорпиона и проява на нехарактерно постоянство.

Освен това, през декември ще има ситуации, когато Скорпионът може да бъде напълно сам с цял куп нерешени проблеми. Звездите на хороскопа препоръчват в такива моменти да не падат духом и още повече да не се отказват от плановете: в много отношения настроението и мирогледът на Скорпиона ще определят общата картина на декември за него.

СТРЕЛЕЦ

Зодия Стрелец, хороскоп за месец Декември, 2021: Като топъл хляб от фурната, изгодните оферти ще изскачат при вас, просто търпеливо чакайте, за да ги хванете. Следователно, с подходящото умение през декември, Стрелецът ще може значително да подобри позицията си – както финансова, така и на личен фронт.

Въпреки че, късметът ще бъде на страната на Стрелеца, представителите на тази зодия трябва да имат предвид, че въпреки големия брой изкушения, не си струва да бързате всичко. Съмнителни авантюри, нечестни оферти, пазарлъци по съвест – всичко това трябва да се избягва, и то на всяка цена. Те могат да дадат краткосрочен ефект, но в дългосрочен план обещават разочарование и загуби. Така че, звездите от хороскопа съветват Стрелците да изберат честните пътища и светлата страна на енергията.

В помощ на успеха Стрелецът през декември ще бъде зареден с упоритост и увереност – заедно работят, като изключително ефективна формула.

КОЗИРОГ

Зодия Козирог, хороскоп за месец Декември, 2021: Най-добрият съвет за Козирог през декември е „Намалете темпото“. Не е лесно за тази неуморна зодия да се вслуша в такъв призив, но хороскопът предупреждава: забавянето е просто необходимо. Само в лежерните, обмислени действия се крие успехът на Козирога.

Дори и по време на най-тежките и натоварени работни дни и ограничения, хороскопът призовава да не се паникьосвате, а да отложите всички дела, да се успокоите и да се организирате. Важно е да намерите вътрешен баланс. Преразгледайте навиците си и се опитайте да отделите повече време на неща, които подобряват настроението ви, дори ако трябва да се откажете от невероятните амбиции за това. Според хороскопа спокойният начин на живот е по-вероятно да доведе Козирога до успех през декември, отколкото непрекъснатото състезание на принципа „Секунда е много“.

ВОДОЛЕЙ

Зодия Водолей, хороскоп за месец Декември, 2021: За Водолеите декември обещава да бъде прекрасен период на сбъдване на фантазии. Най-хубавото е, че не е нужно да се суетите около това. Водолеят е усърден и това ще му възнагради стократно. Според хороскопа, през декември, ако иска, той ще може да завърши предсрочно започнатите дела, а също така има значителни шансове да достигне ново ниво в кариерата, след като получи дълго желана позиция.

Друга добра новина за Водолея е, че вътрешното му състояние през декември ще бъде по-близо до Дзен. Спокойствието ще му позволи да преодолее с лекота всякакви вътрешни бури. Още повече, че в топлата компания на Водолеят всички тези бури ще се преживеят по-лесно от техните близки – колеги, роднини, приятели.

РИБИ

Зодия Риби, хороскоп за месец Декември, 2021: Декември може да научи Рибите на много. Добре познатата, но винаги работеща истина ще помогне на Рибите да прекарат този месец възможно най-успешно: отнасяйте се с хората така, както искате да се отнасят с вас. Самият живот ще бъде полигонът за прилагане на този принцип.

През декември Рибите трябва да обърнат специално внимание в преосмисляне на някои от навиците им. Просто трябва да намалите грубостта и прямотата във взаимоотношенията с хората. Там, където обикновено избухва неприятна дума, опитайте се да се сдържате, като покажете дипломатичност и разбиране. Ако Рибите обикновено са склонни във всяка ситуация категорично да изразяват своето „единствено и правилно“ мнение, то през декември ще бъде ефективна съвсем различна тактика – повече да слушат. Трябва да се помни: най-важното нещо, което Рибите могат да „чуят“ е мълчанието.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе