Хороскопът за 30.06: Хубави промени за Стрелците, приключения очакват Близнаците

Хороскопът за 30.06: Хубави промени за Стрелците, приключения очакват Близнаците
Астрология

Хороскопът за 30.06: Хубави промени за Стрелците, приключения очакват Близнаците

ОВЕН – Успехът ви е гарантиран само в случай, че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети – могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си.

ТЕЛЕЦ – Запознанства и възстановени стари връзки ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила.

БЛИЗНАЦИ – В този ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза.

РАК – Работата ви спори, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано и за вас самите, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на вашето работно място, защото така ще задълбочите конфликтите.

ЛЪВ – Днес сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място с покойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви.

ДЕВА – Пазете се от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на колегите си.

ВЕЗНИ – Ще си намерите нова доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания. Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес.

СКОРПИОН – Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си.

СТРЕЛЕЦ – Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си и за следващите месеци.

КОЗИРОГ – Очакват ви обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството.

ВОДОЛЕЙ – Започва дълго очакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, които ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите, които трябва да осъществите до края на годината. Денят е благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи.

РИБИ – Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на личният си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньорите могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите.

Tagged
на горе