Хороскопът за 26. 06: Благоприятен ден за Овните, успехи в работата за Лъвовете

Хороскопът за 26. 06: Благоприятен ден за Овните, успехи в работата за Лъвовете
Астрология

Хороскопът за 26. 06: Благоприятен ден за Овните, успехи в работата за Лъвовете

ОВЕН – Предстои ви благоприятен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и да работите с търпение.

ТЕЛЕЦ – Не пътувайте. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отказът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо.

БЛИЗНАЦИ – Отложете пътуванията, ако вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, и които няма как да се сбъднат. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи.

РАК – Денят ви е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление.

ЛЪВ – Успехът е с вас предимно на работното място. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент.

ДЕВА – Денят ви е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество.

ВЕЗНИ – От сутринта се пригответе  за неочаквани промени, които добри или лоши ви носят полза. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса.

СКОРПИОН – Не очаквайте днес парите, които се надявахте да получите преди няколко дни. Ако се занимавате с търговия си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори.

СТРЕЛЕЦ – Имате възможност да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите породени от острия ви език. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си.

КОЗИРОГ – Поставете успешно ново начало на вашето работното място. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите колеги. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат.

ВОДОЛЕЙ – Осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед се подгответе да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си.

РИБИ –  Склонни сте да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки.

Tagged ,
на горе