Как да украсите дома си за Нова година 2022, за да привлечете благополучие?

Как да украсите дома си за Нова година 2022, за да привлечете благополучие?
Интересно

Как да украсите дома си за Нова година 2022, за да привлечете благополучие?

 

Подготовката за новогодишните празници вече започна, нека да разберем как да украсим дома си, за да привлечем благосклонността на звездите.

През 2022 г. Тигърът ще ни управлява, а ярките новогодишни декорации ще помогнат да привлече вниманието му. В допълнение към новогодишната украса е важно да се погрижите и за лакомствата: с и с помощ ще можете да спечелите благоразположението на Водния тигър.

 

И така – как да украсим къщата си за Нова година 2022

През 2022 г., както и през 2021 г., естествените нюанси ще бъдат подходящи. В годината на Тигъра естествените цветове ще бъдат най-добрият избор: тюркоазено, синьо, кафяво, пясъчно, черно. Новият символ на годината ще оцени този цвят, а благосклонността му ще ви помогне да привлечете късмет за цялата година. Струва си да избягвате крещящи цветове: червени, лилави и неонови нюанси няма да помогнат за привличането на вниманието на Тигъра, а само ще го изплашат.

Не само детайлите, но и стилът като цяло ще ви помогнат да привлечете късмет. Екологичният стил ще бъде на мода през цялата 2022 г., така че е най-добре да изберете естествени материи и декорации. Естествените акценти ще бъдат подкрепени от стайни растения, ленени покривки, керамични и фаянсови съдове.

Можете да допълните интериора с венци от смърчови клони или сухи цветя, които могат да бъдат украсени с пресни плодове и плодове от офика. Бижутата тип „направи си сам“ или както е модерно да се казва – хендмейд,  ще бъдат особено оценени от Тигъра, а в навечерието на новогодишните празници можете да започнете да ги правите с цялото семейство.

 

Как да украсим коледно дърво в годината на водния тигър

Основната украса на къщата, без съмнение, остава коледната елха, а основното правило за естествеността важи с пълна сила и за елхата – препоръчва се горската красота да се „облича“ в естествената гама. Не е необходимо да има изобилие от декорации и гирлянди: за предпочитане е семпла цветова схема и малък брой светещи лампички.

Експертите по биоенергетиката препоръчват да се придържате към определени нюанси: лилави, сини и тюркоазени топки ще изглеждат страхотно на празнично дърво, а естествените шишарки ще подчертаят красотата му.

Важно е под елхата или до нея да поставите фигурка на новия покровител на годината – Тигъра, а под нея да поставите банкнота и изрязано от хартия сърце. Благодарение на такъв трик ще бъде възможно да привлечете пари и семейно благополучие през 2022 г.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе