Трите зодии, които имат нужда от уединение преди празниците

Трите зодии, които имат нужда от уединение преди празниците
Астрология Празници

Трите зодии, които имат нужда от уединение преди празниците

Въпреки че никой не обича суетата, в дадени периоди от живота си всеки има нужда от малко уединение, за да остане насаме с мислите и чувствата си. Имаме нужда от пространства без шум и драма. Това обаче е трудно постижимо по това време на годината, когато сме в трескава подготовка за предстоящите празници.

Мисълта, че може да не успеем да прекараме време сами, може да предизвика безпокойство. От друга страна се страхуваме, че това наше желание може да предизвика негативни реакции у близките ни. Това обаче далеч не трябва да е така. Животът стана изключително динамичен и труден, особено през последните години, и уединението от време на време е полезно и за психическото ни здраве. Ето кои са трите зодии, които ще имат най-голяма нужда от това преди предстоящите празнични дни:

Стрелец

Да бъдете сами донякъде е запазена марка за вас, Стрелците, и вие ще го почувствате много силно в следващите дни. Често обаче оставате недоразбрани от околните, които ви упрекват, че това ваше желание не е нормално. Защо всички смятат, че е по-добре да бъдете социални? Вие сте единственият, който определят това, така че ако решите, че предпочитате да сте сами, тогава помнете, че вие сте шефът тук, а не те.

Опитът да удовлетворите нивото на очакванията на всички е последното нещо в списъка ви със задачи. В този период може да сте прекалено чувствителни и донякъде в лошо настроение, като нищо и никой не могат да ви накарат да излезете и да купонясвате. И така, вие правите това, което обичате да правите най-добре: да останете насаме с мислите си в уединението на собственото си пространство.

Водолей

В този период Водолеят се нуждае отчаяно от малко време насаме за това, което се чувства и таи в себе си от години. Тази нужда е още по-изострена, като тук е обособен и факторът свръхчувствителност. Ще се чувствате малко притеснени поради празничните очаквания, които падат върху раменете ви. Понякога ви се иска просто да изчезнете и да отидете на пътешествие до чужда дестинация, само за да се махнете от тук.

Това, което ви дърпа вкъщи, са безкрайните отговорности, които са само ваши и тъй като сте много обвързан със задълженията човек, не се борите достатъчно усилено за нещата, които ви успокояват. Имате нужда от сериозна седмица на самообслужване и спокойствие. Това ще се случи и ще намерите това облекчение.

Риби

Вие следвате сърцето си, което води до вас хората, които обичате. Тогава обаче същите тези хора са способни да ви подлудят с техните постоянни изисквания и нужди. Така, още преди да разберете, искате да останете настрана от всичко социално.

Вие сте смесена торба от противоречиви чувства. Искате да сте сами, но се страхувате, че някой ще приеме това желание по грешен начин. Толкова се притеснявате да не обидите хората, че оставате в компанията им, дори когато очевидно трябва да сте сами. Трябва да започнете да мислите за уединението като за избор и нещо добро, а не за някакъв социален затвор, където правите нещо нередно. Няма нищо лошо в това да сте сами за кратко – просто си позволете  да го изживеете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе