5 причини, заради които тя си тръгва от вас
Любов и партньорство

5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Любимата жена понякога си тръгва. И когато тя се изправи и заяви, че го напуска, едва тогава фактите излизат наяве. Неща, които не сте си помисляли, че могат да предизвикат края.

Като мъж не ви се иска да се сблъсквате с вече свършени факти. Раздялата е нещо, с което трудно се справяте и си казвате, че ако можеше, щеше да е по-различно и да не сте стига до нея. Запитвате се дали сте могли да избегнете разлъката, дали сте предприели действия, за да насочите нещата в полза на свързаността… Дали емоционално сте я отблъснали, дали сексуалният живот е бил непълноценен по ваша вина. Относно последното ви препоръчваме да не оставяте рутината да ви завладее. Лесно може да увеличите удоволствието като включите секс и еротични играчки.

Фактът, че тя си отиде от вас, остава. Замяна на жената няма, не и на същата, която ви напусна. Но можете да се поучите от грешките, за да не ви се случи отново. Може би ще се изненадате, че следните такива, събрани в пет точки, са толкова тривиални и чести!

5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Фразата „Зад всеки успял мъж стои жена“ е вредна. Вижте защо!

Вечни черти на истински грациозната жена, която знае цената си!

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

5 причини, заради които тя си тръгва от вас

1.Тя смята връзката за безсмислена

тръгва си
5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Всичко се чувства фантастично в ранните етапи на една връзка. Срещнахте се в кафене, разбрахте се веднага и останалото е история.

Тази „фаза на медения месец“ скоро приключва, оставяйки ви да се изправите пред реалността. Физическото привличане и новостта на връзката ще ви отведат само толкова далеч. Много други елементи са необходими, за да поддържате една връзка силна за дълго време.

След известно време започват да възникват неизбежни въпроси. Може да я намерите да задава въпроси като какво правим? Кога ще се женим? Ще се установим ли заедно? Когато жена почне да смята връзката за безсмислена е нормално да реши да си тръгва.

2.Домашно насилие

тръгва си
5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Изследванията разкриват, че жените във връзки с насилие често страдат от тревожност и депресия. Честото домашно насилие превръща живота на жената в истински ад.

В началото тя може да толерира насилието и дори да се опита да ви коригира. Въпреки това, много жени няма да търпят домашното насилие за неопределено време. В един момент тя ще се оттегли от връзката – завинаги.

Домашното насилие е една от основните причини една жена да си тръгва.

3.Тя намери по-добър човек

тръгва си
5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Това е една от най-опустошителните причини, поради които се случват раздяли, но въпреки това си струва да се каже. Ако реши да си тръгва заради някой друг в началото на връзката, това най-вероятно е, защото не е била наистина заинтересована.

Първоначалният интерес на приятелката ви към други мъже обикновено е индикация за неуспеха ви да отговорите на някои от нейните очаквания.

4.Тя се чувства твърде притисната във връзката

тръгва си
5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Въпреки напредъка обществото продължава да дискриминира жените. Една жена често е принудена да се откаже от професията и целите си, за да бъде добър партньор.

Освен това в някои случаи натискът да бъдеш „перфектна съпруга“ може да бъде огромен. При такива обстоятелства жената решава да си тръгва и често търси развод, за да запази емоционалното си благополучие.

За да предотвратите това да се случи, вие трябва да играете роля като неин партньор. Това включва постоянно да й напомняте, че тя е достатъчна и да говорите гласно за вашата подкрепа. След това отново задайте физически мерки, които я защитават (например ограничаване на начина, по който вашите приятели я тормозят).

5.Тя смята, че сте загубили интерес

тръгва си
5 причини, заради които тя си тръгва от вас

Това е друга основна причина тя да реши да си тръгва. Може би някога сте били влюбени в нея, но искрата вече не е там. Сега тя разбра, че вече не я обичаш както преди.

Като се има предвид тяхната емоционална чувствителност, жените са по-склонни бързо да разпознаят кога партньорите им започват да приемат връзката за даденост. В такива ситуации те може да се почувстват емоционално изоставени и да решат да го напуснат завинаги.

Една от най-големите причини жените да напускат мъжете е, че чувстват, че мъжете вече не ги обичат както преди.

Tagged , , ,
на горе