Звездни вехтошари: 5 зодии, които са склонни да трупат ненужни вещи

Звездни вехтошари: 5 зодии, които са склонни да трупат ненужни вещи
Астрология

Звездни вехтошари: 5 зодии, които са склонни да трупат ненужни вещи

Някои хора лесно се отървават от старите неща, докато други трупат ненужен боклук с години. Кои зодии са склонни да складират вехтории?

В течение на живота човек „придобива” голям брой неща и това е нормално. Понякога новите покупки заместват стари, които могат да бъдат изхвърлени или подарени на тези, които имат нужда от тях. Въпреки това, не всеки е в състояние да се отърве от ненужното. Ще ви разкажем за знаците на Зодиака, които от години пазят различни парцали.

 

Ето кои зодии са склонни да трупат ненужни вещи

 

 

Телец

Телецът, за разлика от някои други знаци на зодиака, съхранява не просто стари боклуци, а истински антики. Представителите на този знак изтънчено усещат изкуството и затова понякога правят необмислени покупки, придобивайки нови и нови антики в колекцията си.

С това обаче свършва желанието на земния знак да се задълбочи в историята на изкуството. Като правило, те се възхищават на новата придобивка за няколко дни, а след това я прибират при други подобни импулсивни покупки и забравят.

 

 Близнаци

Близнаците могат да бъдат наречени „колекционери на души“. Обичат хората, обичат да общуват и затова предпочитат да събират около себе си предимно интересни личности. Манията им за събиране обаче се простира и до материални обекти.

Знакът на въздуха е сигурен: всички боклуци, които са били съхранявани на балкона от години, определено ще им бъдат необходими в бъдеще! И бурканът сладко отпреди 40 години, и шкафът на прабаба, и дори старият телевизор с кинескоп. Истината е, че този момент никога не идва.

 

 Рак

За Раците вещите са начин да запазят спомените за скъпи хора. Сантименталните представители на този знак пазят много ненужни боклуци – валентинка, получена в първи клас, или грозна ваза, подарена от любимата леля.

 

Понякога Раците са толкова пристрастени към събирането на спомени, че в апартамента им няма място за полезни съвременни неща. Но винаги ще отделят ъгъл за плюшената играчка, с която са спали в трети клас.

 

Скорпион

Скорпионите, за разлика от Раците, добре осъзнават, че емоционалната привързаност към вещите е безсмислена, но не могат да си помогнат.

Ако Ракът събира подаръци от всички, които са им скъпи, то Скорпионите предпочитат да запазят спомена за онези, които вече са напуснали нашия свят. Ето защо представителите на този знак едва ли са съгласни да се отърват от старинните столове на баба си.

 

Риби

Рибите много бързо формират емоционални привързаности както към хората, така и към предметите. За тях любимите им възглавници, собственото им одеяло и уютният пуловер са нещо като врата към света на спокойствието и комфорта, помагайки им да се справят с безпокойството.

Ето защо не са склонни да се отърват от старите неща – Рибите разбират, че се лишават от острова на спокойствие, с помощта на който поддържат емоционалното си състояние.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе