Труднодостъпната жена е по-интересна! Дами, не бъдете лесни

Труднодостъпната жена е по-интересна! Дами, не бъдете лесни
Любов и партньорство

Труднодостъпната жена е по-интересна! Дами, не бъдете лесни

Искаш да изглеждаш труднодостъпна? Внимавай, мила. Да си леко момиче е грозно, но в опитите си да изглеждаш трудна, може да отблъснеш всички от теб.  Дори и този, който наистина те харесва и държи на теб.

Една жена става още по-желана, когато е труднодостъпна и не се дава лесно. Но има една уловка – ако прекалено дълго играеш тази роля, може да създадеш грешно впечатление на незаинтересована дама, която освен това е и надменна.

Начини да изглеждаш труднодостъпна

Кажи „НЕ“ на някои срещи

Ако казваш „да“ през цялото време, определено би изглеждала твърде достъпна в неговите очи.  Трябва да покажеш на мъжа, че не просто чакаш срещите с него, а си имаш свой собствен живот.

Със сигурност си склонна да зарежеш приятелите си заради този човек, но не го прави. Повярвай ми, той няма да направи същото за теб. Истината е, че когато не си всеки път готова да тичаш след него и да падаш в краката му, ще си много по-интересна за него, отколкото обратното.Труднодостъпната ти версия може да го накара да те иска повече. А това е много секси.

Не отговаряй на съобщенията му твърде бързо

Отново, това е начин да покажеш, че не си винаги на разположение за него. Ти си заета жена, която има важни ангажименти през деня и не може да си по всяко време свободна. Ако пък не си чак толкова заета, се прави на такава. Не е нужно той да знае всичко за теб, нали?

Малко игра няма да бъде излишна. Ако си онлайн през цялото време и му отговаряш на съобщенията за по-малко от две секунди, тогава дори и той да те харесва напълно, той бавно ще загуби привличането си към теб. Да, странно е, но това са мъжете, мила. Колкото повече си отблъскваш, толкова повече интересна ставаш за тях.

Дразни го, но не прекалено

Ако го подразниш малко това ще те направи трудна за разгадаване, което ще го накара да те иска още повече. Да, добрите и мили момичета са сладки, но и твърде скучни и безинтересни. А ти целиш точно обратното, нали?

Просто го прави по-игриво и забавно. Това е нещо, за което мъжете се ядосват, защото не искат да бъдат манипулирани. Но пък обичат да манипулират. Е, не е приятно да си от другата страна на играта. Само лека закачка би свършила работа. Нещо повече от това би го накарало да си мисли, че си играеш с него… а това никак няма да му хареса. Може да се разочарова от теб ако прекалиш с игрите и да го откажеш от сериозните му намерения.

Нека знае, че не бързаш да се влюбваш

Когато с него стигнете до момент, в който ще говорите за любов и взаимоотношения, не го отхвърляй, като му кажеш, че не търсиш любов, а му кажи, че не бързаш да намериш любовта, защото искаш този път да бъде специално.

Това ще го накара да разбере, че се срещате умишлено, а не просто за разнообразие. А ако той няма подобни намерения, ще видиш как ще започне да се отдръпва от теб.

Не бързай да спиш с него

Казват, че мъжете винаги мислят (сещате се за какво). Има известна истина в това и за мнозина това е единственото нещо, което искат от една връзка. Ако си легнеш с него твърде бързо, той ще  почувства, че е „спечелил“ твърде лесно. Така че не прави това. Вместо това се опитай да го държиш на една ръка разстояние и му позволи да спечели правото да те отведе в леглото. Накарай го да те впечатли и да ти покаже, че наистина държи на теб.

Внимавай, мила. Някои мъже са склонни да ти свалят звезди, докато не спят с теб, а след това да те захвърлят като ненужна, използвана вещ.

Не го хвали прекалено много, че прави хубави неща

Когато той ти направи нещо хубаво – особено ако е нещо просто – не го изкарвай, сякаш е свалил небето на земята. Благодари му, но не твърде много, защото ще изглеждаш доста глупаво отстрани и ще си помисли, че никога никой не е правил нещо за теб.

Трябва да се държиш така, сякаш това не е нещо, което напълно променя живота ти. Дори и да не ти е отделяно твърде много внимание в живота, трябва да се държиш така, сякаш заслужаваш нещо много по-добро

Не пренебрегвай кариерата си

Ако наистина не харесваш усещането, когато се преструваш на заета, наистина се фокусирай върху работата си. Съсредоточи се върху целите си – особено върху кариерните цели – вместо просто да чакаш някой мъж да те преследва, не губи времето си в подобни неща. Те не водят до нищо хубаво.

Кариерите и житейското ни призвание правят повече за нас, отколкото който и да е човек. Мъжете идват и си отиват, но това, което правиш за себе си, ще остане с теб завинаги. Не казваме да се превърнеш в работохолик, който не изпитва чувства и няма нужда от любов.

Но не отдавай вниманието и енергията си изцяло на мъж, който днес те харесва, но утре ще реши, че вече не си му интересна. И не, не звучи феминистко, а самата реалност.

Не забравяй за хобитата си

Най-голямата грешка, която може да допуснеш е да забравиш за себе си, докато преследваш някой друг. Да, скъпа, да имаш партньор в този труден живот е прекрасно, но всичко се случва в точния момент. Тогава, когато Бог реши. Не може да накараш някого да бъде с теб ако той не иска. Но това не означава, че светът ще свърши. Не забравяй за хобитата си и нещата, които те правят щастлива. Защото мъже има много, но ти си една-единствена.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе