Трите зодии, които трябва да се научат да искат помощ

Трите зодии, които трябва да се научат да искат помощ
Астрология Психология

Трите зодии, които трябва да се научат да искат помощ

Можем да научим много за хората, ако анализираме тяхното поведение в труден момент и когато трябва да реагират по определен начин на дадена стресова ситуация. За мнозина обаче е немислимо да помолят за чужда помощ, дори и да не намират изход. Причината е, че това ще се отрази пагубно на самочувствието им, ще покаже слабата им страна и може да ги изложи пред техните близки. Те обичат да вършат всичко сами и изпитват недоверие към тези около тях.

 

Представителите на три от зодиите отговарят в най- голяма степен на това описание и трябва да се научат да искат помощ. Ето кои са те

 

Дева.

Когато сте в беда, вашият приятел Дева винаги е там. Търсите ли работа? Тя ще ви предложи различни контакти, с които разполага, за да помогне. Търсите апартамент? Тя ви изпраща различни оферти или брокери, с които да работите. Ако се чувствате самотни, знайте, че Девата винаги ще е готова да ви бъде компания. Когато имате нужда от помощ, Дева ще премести планина, за да стигне до вас, и след това ще настоява „О, това не беше нищо!“ Но какво става, когато самата практична и работлива Дева се нуждае от помощ? Тишина. Не че Девите не оценяват предложението ви, просто предпочитат да го направят по свой собствен начин. Така че следващия път, когато видите своя приятел от тази зодия да се бори с някаква трудност, помолете го да ви обясни как смята да се справи със ситуацията и какво вие бихте могли да направите за осъществяването на неговия план.

Риби.

Рибите са емоционалните гъби на зодиака. Те са изключително чувствителни и интуитивни, затова не могат да не направят проблемите на всички други свои. И докато Девите показват подкрепа чрез налагане на собствения си дневен ред, Рибите следват примера на всички останали. И въпреки че често околните злоупотребяват с добротата им, те се показват като съпричастни герои всеки път. Когато Риби се нуждаят от помощ, те са склонни да изчакат, докато нещата напълно излязат извън контрол , за да споделят за проблемите си – точно като плаваща риба, плуваща по грешен път нагоре по течението. Неспособността на Рибите да се справят сами може да доведе до ненужна драма и те да се почувстват изоставени, макар всъщност те самите да не са искали помощ. Така че следващия път, когато разтоварите всичките си тревоги, страхове и неволи върху приятеля си Риби, спрете за момент и го попитайте как е. Рибите понякога буквално забравят за себе си, така че им напомнете, че им е позволено те също да имат труден ден.

Водолей.

Никой не изглежда толкова сдържан и събран като Водолея. Въпреки че винаги са щастливи да бъдат поканени на парти, представителите на този знак предпочитат да стоят встрани и да наблюдават, вместо да участват в драмата. И въпреки че вероятно сте получили някои от най-добрите съвети в живота си от лоялен приятел Водолей, когато родените под този знак са в беда, те предпочитат да се изчезнат от погледа на околните, вместо да протягат ръка за помощ. Въпреки че може да изглежда, че са настрана или просто имат твърде много гордост, Водолеите всъщност са супер чувствителни. Ако забележите, че ваш приятел или колега от тази зодия е мълчалив напоследък, изпратете му съобщение или му се обадете, за да видите дали всичко с него е наред и дали нещо не го тревожи. Не е изключено той просто да прочете това, което сте му написали и да не ви върне отговор, но това е типично за него. Дори и да не сподели с вас проблема си, по този начин той ще разбере, че сте човек, на когото може да се довери, тъй като ви е грижа за него, а повярвайте – това също не е никак малко.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе