Топ идеи как да запълним празните ъгли в интериора

Топ идеи как да запълним празните ъгли в интериора
Идеи за дома

Топ идеи как да запълним празните ъгли в интериора

Празните ъгли в интериора са важна част от декора на вашето помещение.Декорирането на стая може да бъде забавна задача – особено ако имате всички тези идеи за вашето пространство. Въпреки това може да е трудно да оформите ъглите на стаята си. Какво можете да добавите, което ще добави към стаята ви, без да се чувствате принудени или претрупани? Може дори да се изкушите просто да го оставите празен, защото не знаете какво да правите с него.

Топ идеи как да запълним празните ъгли в интериора

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

infomax-logo-50-15-HW Създайте най-красивата градина с тези бюджетни идеи

infomax-logo-50-15-HW Луксозна спалня – изкушение за сетивата

 

Е, имате късмет! Днес споделяме няколко страхотни съвета как да стилизирате този ъгъл в стаята си, без да объркате останалата част от декора си. Така че нека се захванем с него!Празните ъгли в хола, коридора или спалнята понякога могат да направят иначе красивите стаи да изглеждат незавършено, но има начини да запълните ъглите, без да претрупвате дома си. Именно ъгловите пространства могат да превърнат стаята в стилно пространство, подобрявайки цялостната й естетика.

Топ идеи как да запълним празните ъгли в интериора

1. Добавете растение

празните ъгли
как да запълним празните ъгли в интериора снимка: pinterest

Ние сме големи почитатели на добавянето на малко зеленина към всяка стая и ако и вие сте, ето ви! Няма да сбъркате, като добавите някои растения в ъгъла на стаята си. Не само, че растенията имат много ползи за здравето, като намаляване на замърсителите и праха, поддържане на стаята ви хладна и намаляване на въглеродния диоксид, те също така добавят приятна нотка към вашия декор.

Независимо дали искате да украсите празните ъгли с ново подово растение, което стои високо, или да добавите висящо растение към тавана, растенията са чудесен начин да внесете нов живот (буквално) в празен ъгъл. Просто се уверете, че запълвате пространството с правилните растения. Ако това е растение, което изисква много слънчева светлина, за да расте, тъмният ъгъл без прозорци вероятно не е правилното място.

2. Добавяне на стол

празните ъгли
как да запълним празните ъгли в интериора снимка: pinterest

Всички имаме нужда от определено място в дома си, където можем да отидем и да се отпуснем, да се отпуснем, да се насладим на хубава книга или просто да се насладим на гледката отвън. Като добавите стол, можете да направите празните ъгли по-приветливи и да им придадете цел. Понякога се чувстваме склонни да оставим някой ъгъл празен, защото не сме сигурни какво да правим с него.

Като просто добавите стол под ъгъл, можете да съберете всичките си елементи от декора заедно. Просто се уверете, че е достатъчно уютно, за да не го използвате само като място за съхранение на дрехи, които все още не искате да сгъвате (не се притеснявайте, че всички сме виновни за това!

Това обаче не трябва да е само стол, можете да добавите пейка, за да споделите пространството с приятел или член на семейството, или ако имате големи прозорци, защо не построите седалка до прозореца? Вашият пухкав приятел може дори да се радва на това място за следобедната си дрямка!

3. Добавяне на огледало

празните ъгли
как да запълним празните ъгли в интериора снимка: pinterest

Ако имате малко пространство, добавянето на огледало може незабавно да подмами окото, така че стаята да изглежда по-голяма. Те могат да разширят стените ви, да разрушат всякакви бъркотии или задръствания и да увеличат светлината в стаята ви, което може да я превърне в идеалния ъгъл за селфи! Добавете висока ваза, пълна с пампас трева, изправено растение, както споменахме преди, или дори няколко високи свещи пред огледалото, за да издигнете наистина този ъгъл за селфи! Добавянето на огледало е наистина добър вариант за празните ъгли.

4. Добавяне на бюро

Друг начин да преобразите празните ъгли на стаята си и да го направите полезен е да добавите бюро. Ъглово бюро би било идеално, за да сте сигурни, че използвате цялото пространство. Независимо дали е вашето бюро за работа, бюрото на вашето дете за домашни, тоалетна за грим или бюро за игри, бързо преобразувайте скучния си ъгъл в нещо вълнуващо!

Ъгловите бюра също са страхотни за спестяване на място, защото се побират добре в ъгъла и могат да бъдат прибрани далеч от останалите ви неща – по този начин спалнята ви няма винаги да се чувства като вашия офис, докато не работите!

5. Декоративен рафт

празните ъгли
как да запълним празните ъгли в интериора снимка: pinterest

Празна половин стена може да ви бъде полезна, когато решавате къде да съхранявате стилни акценти и спомени в стаята си. Ако имате място за него, инсталирането на плаващи рафтове може да бъде чудесен начин да преобразите неизползвания ъгъл и е чудесно и за допълнително съхранение, което ви позволява да излагате дизайнерски предмети и аксесоари на показ, без да създавате безпорядък. С декоративен рафт ще запълните празните ъгли по най-добрия начин.

Tagged , ,
на горе