Признаци, че той иска ти да направиш първата крачка
Любов и партньорство

Признаци, че той иска ти да направиш първата крачка

Чудиш ли се дали обектът на твоята любов също те харесва? Вероятно това те прави  неуверена, тъй се страхуваш, че може само да си въобразяваш някакви неща и той да не изпитва същото. Това те обърква, защото не знаеш дали да предприемеш нещо или не. Замисли се обаче какво би станало, ако той наистина те харесва. Ами ако този човек също те е чакал през цялото това време? Да, свикнали сме обикновено мъжете да действат първи, но това не е задължително условие. В такъв случай ще пропуснеш ли шанса да бъдеш с него?

Време е да се отърсиш от страха си от отхвърляне и да се бориш за любовта. И ако искаш потвърждение, че това е подходящият момент да пристъпиш напред…

 

Ето някои признаци, че той иска да направиш първата крачка

 

Той действа и говори внимателно.

Ако този мъж е по-малко приказлив и шумен, когато си наоколо, трябва да се замислиш. Това е така, защото той се притеснява в компанията ти и може да се притеснява да не се изложи пред теб. Можеш да потвърдиш тази теория, ако случайно си го виждала в естествената му среда без неговото знание и той е доста по-освободен. Това не значи, че се преструва пред теб, просто се опитва да ти направи добро впечатление.

Той се изчервява, когато приятелите му си правят шеги с вас двамата

Ако сте в обща компания и с обекта на чувствата ти имате приятелски отношения, не е изключено останалите да започнат да правят подмятания, че между вас има нещо повече. Обърни внимание как реагира той в тази ситуация. Ако не изпитва наистина чувствата, които му приписват към теб, вероятно ще се засмее на шегата. Ако обаче му стане неудобно и дори започне да се изчервява, може да изпитва нещо повече.

Той никога не е зает да отговаря на твоите съобщения

Той винаги ли отговаря на твоите съобщения почти мигновено, дори през работното му време, това може да означава, че те харесва и няма нищо против да отдели време за теб. Вероятно се надява, че по този начин ти ще направиш някаква по-сериозна стъпка, за да се сближите.

Говорите с часове по телефона

За разлика от жените, мъжете обичат да комуникират кратко и ясно, като не си падат по дългите разговори по телефона. Ако обаче той няма нищо против да говори с вас с часове, дори до късно през нощта, значи може да приема това като етап на опознаване и да се надява, че скоро може да признаете любовта си.

Обича да те дразни

Мъжете, които искат тръпката им да ги забележат, понякога могат да бъдат много досадни. Така че, ако човекът, когото харесвате, обича да ви дразни за всичко, възможно е да иска само вашето внимание, за да прекарвате повече време заедно. Тъй като той няма да се осмели да признае директно за чувствата си, за него това е начин да го забележите.

Подсказва ти, че иска да излезе с теб

Обикновено мъжът кани на първа среща, но понякога той първо иска да опипа почвата, за да знае дали желанието му би се увенчало с успех. В такъв случай той може да ти прави леки намеци, че му е скучно или че няма какво да прави следобеда например с надеждата, че ти би му предложила да се помотаете заедно например.

Tagged , , , , ,
на горе