7 признака, че той иска да излиза с вас
Любов и партньорство

7 признака, че той иска да излиза с вас

Когато търсите връзка, може би най-трудният момент е, когато трябва да прецените дали той иска да има нещо общо с вас. Ако искате да разберете кои са фините признаци, че един мъж има желание да се среща с вас, нека си представим това: Петък вечер и сте навън с онзи човек – знаете, този, който ви пише „Добро утро“ по-често от майка ви.

Той пуска емотикони, постоянно и просто има таланта да се появява, където и да сте.

Съвпадение? Не сте съвсем сигурни.

7 признака, че той иска да излиза с вас

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Така че престанете да се чудите и да размишлявате над вечния въпрос: Дали това е приятелство, или това са признаците, че той иска да се среща с вас?

Привличането е завладяващ коктейл от биология, психология и, както някои твърдят, съдба.

Нека разгледаме показателните знаци, че той иска да се среща с вас.

Представете си тази рубрика като контролен списък – отбелязвате всеки елемент, като се приближавате с една стъпка до окончателния отговор на вечния въпрос: „Иска ли той да се среща с мен?“

7 признака, че той иска да излиза с вас
7 признака, че той иска да излиза с вас

Последователна комуникация

Първа точка в списъка на любовния детектив: Поддържа ли той постоянен контакт? Ако името му се появява на екрана на телефона ви по-често от онези досадни известия „паметта е почти пълна“, обърнете внимание.

Това не е просто неговото приятелство, а класически случай на „Взаимност“ в разговорите. Когато някой отвръща на усилията ви в общуването със същия или по-голям ентусиазъм, това е солиден показател за истински интерес.

Планове за бъдещи дейности

Представете си това: Той вече говори за онзи летен музикален фестивал, който ще се проведе след шест месеца, или за това как трябва да сформирате отбор за онази вечер на куизове в любимото ви заведение. Това психолозите наричат „ориентация към бъдещето“ и е крайъгълен камък в модела за инвестиране във взаимоотношенията. Това е силен сигнал, че той иска да сте двойка в бъдеще. Не, той не е просто планиращ, той мисли за вашето бъдеще заедно.

Физическа привързаност

Докосвате ли се? Ако прегръдките му се задържат малко по-дълго или ръката му „случайно“ докосва вашата, докато посяга към пуканките, това не е случайно. Той иска да го направи. Тези физически взаимодействия предават емоции, които думите често не могат да предадат. Така че, ако той си намира извинения, за да инициира докосване, той по същество говори на езика на привличането.

Той ви представя на вътрешния си кръг

Добре, запознали сте се с приятелите му, съквартирантите му и дори с кучето му. Това, че сте въведени в неговия вътрешен кръг, означава, че не сте просто преходна фаза, а ставате част от неговия свят. Колкото по-близо сте до неговия специален списък, толкова по-близо той иска да сте до него.

Полага усилия да се запознае с приятелите ви

Във връзка с това, забелязали ли сте някога, че той не просто се върти около вас, но и се интересува от приятелите ви? Това също е солиден показател, че той иска да има връзка с вас.

Свързвайки се с твоите приятели, той подсъзнателно или съзнателно се опитва да получи техния печат на одобрение. Да, той не е просто г-н Приятел, а се явява на прослушване за роля в историята на живота ви.

той иска
7 признака, че той иска да излиза с вас

Той иска да ви запознае със семейството си

И след това идва основният елемент – среща със семейството. Това е нещо повече от семейна среща, това е случай на „роднинска принадлежност“. Представяйки ви на най-близките си, той дава ясна заявка, че вижда във вас потенциален дългосрочен партньор.

Пита за живота ви и наистина ви слуша

Случвало ли ви се е да откриете, че той иска да знае онази история за неловката ви среща с бившия ви? Или как денят ви се е превърнал от провал във фантастичен благодарение на нещо малко, което е върнало доброто ви настроение? Това е „активно емпатично слушане“, приятели. Не става въпрос само за това да ви чуе, а за това, че той иска да присъства и да инвестира в живота ви.

Вижте още:

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Tagged , ,
на горе