Коя е основната черта на характера ви? Разберете с теста на Роршах

Коя е основната черта на характера ви? Разберете с теста на Роршах
Психология

Коя е основната черта на характера ви? Разберете с теста на Роршах

 

„Петната“ на психолога Херман Роршах не трябва да бъдат подценявани и третирани със скептицизъм! Тази теория за оценка е издържала изпитанието на времето и все още е актуална за специалистите.

 

Ако погледнете четирите фрагмента по-долу и изберете един, който ви харесва особено, ще разпознаете доминиращата си черта на личността. Да опитаме?

 

Коя е основната черта на характера ви? Разберете с теста на Роршах

 

 Резултати от теста:

Фрагмент No1

Реализмът и способността да не се поддавате на емоциите могат да се нарекат вашите основни характеристики. Предпочитате минимализма и простотата, но в същото време изобщо не сте сух и безчувствен човек, напротив, отворен и мил към хората и животните. Не можете да се наречете капризен, но оценявате комфорта във всяка област на живота. Не сте с „нежни“ ръце и сте готови да работите усилено, за да постигнете целите си.

Фрагмент No2

Вие сте смели, уверени и не се страхувате от трудности. Не сте свикнали да спирате пред препятствия по пътя към успеха. Гледате трезво на нещата и подхождате отговорно към всякакви задачи, като методично ги изпълнявате с най-добър резултат. Част от обкръжението дори се страхува от вас, но мнозинството ви уважава и оценява заради вашето вътрешно ядро, сила на волята, сила на духа и характер.

Фрагмент No3

Не сте от онези, които обичат да натоварват себе си или другите. Вие сте леки и безгрижни, но в същото време чувствителни и уязвими. Комуникативна, любяща и способна да общува. Стремите се към простота и яснота във всичко, не приемате лукавството и лицемерието. Свободата и независимостта са важни за вас, така че не бързате да се обвързвате в сериозна връзка.

Фрагмент No4

Вашето положително отношение и чувство за хумор привличат другите към вас. Обичате да придобивате нови знания, имате отлична памет и силен проницателен ум. Вие сте емоционални, въпреки че предпочитате да не показвате емоции. Не обичате много промените, но в същото време можете бързо да се ориентирате във всяка ситуация. Не обичате да се биете за лидерство и никога не участвате във войни под прикритие, но в същото време, ако е необходимо, можете да ръководите хора.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе