ТЕСТ: Любимата приказка издава характера ви – ето какви мъже привличате

ТЕСТ: Любимата приказка издава характера ви – ето какви мъже привличате
Любов и партньорство

ТЕСТ: Любимата приказка издава характера ви – ето какви мъже привличате

Дълбоко в себе си всеки от нас има малко момиченце, което обича да слуша приказки, като всеки от нас си има любима. Това на пръв поглед може да се струва незначително, но издава много за характера ни.

Спящата красавица

Вярвате в съдбата – и ако не можете да направите нищо, ще се радвате да направите точно това (тоест не правите нищо). Вие сте шампион в отлагането и мразите суетата. Между другото, тази позиция не е толкова лоша, защото животът е система, която сама се стреми към състояние на баланс и понякога е по-полезно просто да изчакате, отколкото да бързате. Именно това изкуство да поставите нещата на пауза вие владеете почти до съвършенство. Някъде в сърцето си сте сигурни, че до вас трябва да има човек, който „знае по-добре“, някой, на когото можете да разчитате, който може да получи пълно и безусловно право да взема решения. Понякога ви се струва, че е много по-удобно и по-безопасно да се съберете с някой силен, а фактът, че когато това стане и може да се окажете в сянка, всъщност не ви интересува. Когато в живота ви започне поредният романс, вие започвате да се интересувате искрено от това, което в момента  интересува мъжа до вас, и на практика е възможно да се загубите. Не губете своята индивидуалност и всичко ще се оправи!

Червената шапчица

Ако симпатизирате на този приказен герой, то вие сте истински аватюрист. Само постоянното търсене на нови приключения прави живота ви ярък и наситен. Често се надявате на „шанс“ и не си правите труда да изчислите предварително последствията от действията си. Съдбата обаче е благосклонна към вас, така че надеждите ви често са оправдани. Предпочитате да действате, като слушате гласа на интуицията, а не този на разума. Дори на приятелите ви да изглежда, че сте спокоен човек, най-вероятно става въпрос за придобито умение и току-що сте се научили да се справяте с импулсивността си. Вашата спонтанност, откровеност постоянно привлича мъже, които са нетърпеливи да се грижат за вас, да се грижат, с една дума, да се държат като грижовни татковци. Но обикновено само инфантилността, дори и най-очарователната, все още не е достатъчна за сключване на брак. Ако сте малко объркани защо мъжете, които така пламенно ви канят да си легнете с тях, мигновено се изпаряват, щом стане въпрос за сватбата, опитайте се да бъдете малко по-сериозни – поне понякога …

Пепеляшка

Вие сте от хората, които са имали трудно детство и вече дории като пораснало момиче сте твърдо убедена, че любовта трябва да се спечели. Идеята, че може някой да ви обича просто така, без вие да правите някакви чудеса и да се отплатите за това, ви е абсолютно чужда.  Най-вероятно наистина искате да бъдете добри с всички и често се губите, когато някой ви критикува. Тогава се чувствате самотни и ненужни, а това е най-големият ви страх.

Има обаче и такива, които обичат да „носят кристални обувки“ и вярват, че добрата фея винаги ще е до тях. За този тип дами да имат познати и връзки във всички аспекти е от голямо значение. Добре  да спрете да се занимавате с тикви, плъхове и други не най-приятни моменти и да си позволите да вземете магическа пръчка и да създадете чудеса със собствените си ръце.

Красавицата и звярът

Вие сте от тези, които предпочитат винаги да спазват обещания и сте сигурни, че това ще бъде възнаградено според заслугите. Отношенията ви с мъжете никога не са прости и ясни. Дори и да сте сложили край на една връзка, вие сте склонни да продължите мъчението и да не спирате с телефонните разговори, следвате го в социалните мрежи, от което макар и ненужно продължавате да се наранявате.  Ако искате всичко това да остане в миналото, започнете промяната от себе си. Вдигнете високо глава, обичайте се повече и спрете да търсите принца на бял кон.

Грозното пате

Ако се свързвате с главния герой от тази приказка, не бива да се сте изненадани от броя на разочарованията в живота си. Вие обаче имате уникалната спосбност лесно и бързо да се изправят след всеки удар и не губите целта в живота си. Колкото по-бързо разберете, че не бива да страдате за другите и сте зависими от чуждото мнение, толкова по-успешни ще бъдете.

Малката русалка

Тези, които харесват този конкретен сюжет, имат една отличителна черта – това е тенденцията към саможертва в името на любовта. Обичате да спасявате, да убеждавате, да питате, да се измъквате от неприятностите, показвайки цялата си изобретателност и дори да молите – с една дума сте готови да простите на любимия си всичко. Някъде в сърцето си сте сигурни, че правото на щастие трябва да бъде изстрадано, в противен случай то няма да е реално. В същото време имате способността да се придвижвате към целта. Ако наистина искате нещо, със сигурност ще го постигнете, друго нещо е, че животът не винаги е съгласен с вас, целта не винаги оправдава средствата …

Tagged , , , ,
на горе