Тест: Идеалният баща според зодията
Астрология

Тест: Идеалният баща според зодията

Разположението на небесните тела влияе върху характера на човека, неговите действия и стремежи. Но няма да е лесно да се намерят двама абсолютно еднакви хора, тъй като отделните показатели имат още по-голямо влияние върху личността. Представителите на една и съща зодия обаче имат много общи черти. Съществуват обаче общи характеристики, които ще помогнат на момичетата да разберат какъв ще бъде партньорът им в семейния живот. 

Рак

Раците са идеални родители. Те са покровителствани от 4-ти дом, който отговаря за изграждането на семейство. Мъжете от този знак ще отделят максимално време на детето и ще бъдат много притеснени за него. Бащата Рак ще се интересува не само от оценките в училищния дневник, но и от емоциите и чувствата, които изпитва детето му. „Кои са приятелите на детето?“, „Никой ли не го обижда?“, „Добре ли се отнасят учителите или възпитателите към него?“ – това са въпросите, които този представител на водния елемент ще зададе. Раковете са готови да дадат много на децата си и понякога се стараят прекалено да закитават децата.

Козирог

Мъжете Козирог са строги, но справедливи бащи. Те знаят как да мотивират детето, да му поставят ясни цели и да го учат на практичност от ранна детска възраст. Децата на Козирозите от малки ще се научат да управляват джобните пари и ще разберат, че успеха идва само след упорита работа. Бащите, родени под знака на Козирог, не глезят наследниците си, но в същото време правят невъзможни жертви когато става дума за образование.

Дева

Чувствително и любящо сърце се крие зад външната студенина на Девата. Мъжете от този знак подхождат отговорно към всяка задача, включително да отглеждат дете. Те няма да смятат за срамно да се запишат в курс за млади бащи, да прочетат много книги по детска психология и да се справят с проблема. Бащите Дева отдават приоритет на развитието на мисловните способности на детето. Те ще се радват да проведат домашни експерименти с детето или да го заведат в природонаучен музей.

Риба

Няма по-добър психолог от Рибите. Те отлично разбират другите хора и често играят ролята на помощник и най-добър приятел. Бащите от този знак няма да кажат на сина си: „Не плачи, ти си мъж“. Те ще го прегърнат, ще дадат на детето възможност да изразява емоции и ще намерят по-убедителни думи, които да им помогнат да се успокоят. Рибите внушават на детето си любов към творчеството – могат да рисуват с часове, да изрязват нещо от цветна хартия или да учат песни. Къщата, в която живее представителят на този знак, се превръща в аматьорска група – и дете в тази атмосфера никога няма да скучае.

Телец

В Телец Луната е в екзалтация, която покровителства отношенията с децата. Това означава, че планетата се проявява с цялата си сила в представителите на този знак. Телецът обожава децата си и семейството е на първо място за тях. Бащите, родени под знак, ще работят ден и нощ, за да осигурят на семейството надеждно благосъстояние. Освен това представителите на този знак се отличават с нечовешко търпение. Те няма да изкрещят или да излеят гнева си върху детето, дори ако то или тя е сътворило погром в апартамента. Бащите Телец винаги ще намерят хуманен начин да обяснят на малчугана какво е лошо и кое е добро.

Tagged , , ,
на горе