Твърде добра си за него и той знае това
Любов и партньорство

Твърде добра си за него и той знае това

Харесваш го. Толкова много. Всеки път, когато излизаш с него, сякаш времето спира за теб. Пеперуди в стомаха, широка усмивка, блещукащи очи. Да, определено си хлътнала по този мъж. До уши. И той също те харесва. Но нещата между вас не прерастват в нищо повече от просто флирт и мимолетни срещи. Защо? Какво пречи на двама души, които очевидно се харесват и има привличане между тях да бъдат заедно?

Защо той не предприеме първата крачка и какво го спира да го направи? Може би, защото той те мисли за твърде добра за него. Жена, с висока стойност, на която той нищо няма да може да предложи.

Мислиш ли, че е странно и не може да бъде вярно? И причината е друга?

Ето знаците, които издават, че той не иска да бъдете заедно, защото те мисли за по-добра от него.

Нервен е, когато сте заедно

Ако той е прекалено нервен и неспокоен, когато сте заедно, има причина. Може би ще се опита да запази спокойствие и да бъде забавен, за да ти е приятно в компанията му, но ще му е много трудно. Не му се сърди, той полага усилия. Опитай се да не разбере, че забелязваш странното му поведение. Започни първа разговора и го накарай да се отпусне.

Прикрива чувствата си

Човек не може да избяга от сърцето и чувствата си. Дори и да не ти признава на глас, че те харесва, действията му ще го издават. Той е толкова мил и внимателен с теб, че няма как да го прави просто от любезност. Флиртува с теб по фин начин, но въпреки това няма да успее да прикрие това, което изпитва към теб. Страхува се да ти признае чувствата си, защото е сигурен, че жена като теб ще го отхвърли. Затова от страх и срам, мълчаливо те харесва. За него е по-добре да бъде до теб като приятел, отколкото да те изгуби завинаги.

Не спира да ти прави комплименти

Не пропуска нито миг да ти напомни колко страхотна си. Комплиментите не спират, както и похвалите. Сякаш този човек има очи само и единствено за теб. Защитава те и е готов да влезе в спор с всеки, който те нагруби. Този човек те обожава. Но не иска да ти признае чувствата си, които са очевидни. Сигурен е, че след като го направи, ти няма да му отвърнеш със същото. И той ще се почувства доста неловко и не иска да направи грешка, за която да съжалява.

Липсва му самочувствие

Има редица фактори, които може да повлияят на самочувствието на един мъж. Травма от детството или различни случки и събития, които са се отразили неблагоприятно върху неговата психиката. Не бързай да го обвиняваш, че е прекалено затворен в себе си и няма самочувствие. Опитай се да го накараш да повярва в качествата, които притежава. Бъди до него, за да почувства подкрепа и да се превърне в по-уверен човек.

Държи се странно

В един момент, той няма да спира да говори с теб и да ти обръща внимание, а в следващия ще се държи студено. Това е така, защото толкова много те харесва, че не му излизаш от ума и когато осъзнае, че е твърдо очевидно и се предава на емоциите, той се отдръпва от теб, защото се страхува.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе