Таро прогноза за 8-14 май за всички зодии
Астрология

Таро прогноза за 21-27 Август

Таро прогноза за 21-27 Август: 7 пентакли е карта, която засяга всички зодии тази седмица. Това означава, че трябва да работите здраво и да се развивате, за да постигнете това, което искате. Вашите усилия и упорит труд със сигурност ще се отплатят с времето.

Астролозите на списание Happywoman направиха таро прогноза за 21-27 Август, която ще ви помогне да разберете коя карта се падна за вашият зодиакален знак. Прогнозата на Таро трябва да се приема като шанс да разберете нещо от различен ъгъл и да помислите за онези възможности, на които не е обръщано внимание преди.

Таро прогноза за 21-27 Август

Коко Шанел – 140 години от рождението на модната икона

Месечен хороскоп за септември 2023 общ за всички зодии

Кои са вашите КЪСМЕТЛИЙСКИ ЦВЕТОВЕ за 2024 г. според зодията

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Таро прогноза за 21-27 Август

 

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Таро прогноза за 21-27 Август за Овен:

Четворката пентакли ви насърчава да мислите финансово и да спестявате отговорно. Овните или пестят всяка стотинка, или харчат пари за различни необмислени покупки. Намерете баланс в това, измислете стратегия и се придържайте към нея.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Таро прогноза за 21-27 Август за Телец

Вашата карта тази седмица е Двете жезли. Пред вас се откриха нови възможности, но не е моментът да действате импулсивно. Обмислете внимателно всички оферти и изберете това, което е наистина важно за вас. Но можете да излезете от зоната си на комфорт, за да научите и изследвате нови неща.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Таро прогноза за 21-27 Август за Близнаци

Двете пентакли символизира постигането на хармония в живота. Тази седмица трябва да направите крачка назад и да подредите приоритетите си. Като знаете за какво наистина искате да изразходвате времето и енергията си, можете да намерите решение, което ще се отърве от проблемите и ще донесе успех във всички области на живота.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Таро прогноза за 21-27 Август за Рак

Асото мечове показва, че умът ви ще бъде по-ясен тази седмица. Ако ви се струва, че някой ви мами, тогава през този период истината със сигурност ще бъде разкрита и вие ще видите всичко със собствените си очи. Погледнете ситуацията от различен ъгъл.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Таро прогноза за 21-27 Август за Лъв

Кралицата на пентаклите се грижи всички да са нахранени, къщата да е в ред и да отделят достатъчно време на семейството и близките си. Ако имате проблеми, не се страхувайте да помолите другите за помощ. Семейството винаги ще подкрепя и слуша.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Таро прогноза за 21-27 Август за Дева

Принцесата на чашите ви насърчава да се върнете към времето, когато сте били безстрашни и уверени. Може би минали събития са ви направили затворени и не искате да показвате чувствата си, за да се предпазите от болка. Но по този начин можете да се отдалечите от всички радости на живота. Не позволявайте на миналото да повлияе негативно на бъдещето ви.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Таро прогноза за 21-27 Август за Везни

Асо пентакли показва, че тази седмица ще имате много възможности да подобрите финансовото си състояние. Ако има проблеми в работата или инвестициите не са се изплатили, тогава е моментът да поправите всичко. Действайте смело!

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Таро прогноза за 21-27 Август за Скорпион

Кралят на чашите означава уравновесеност и контрол. Картата ви напомня за емоционална зрялост, ако сте имали неприятни събития, които са ви повалили малко. Може да сте се затворили, за да не изразявате емоции, но си струва да отворите сърцето си, за да се освободите от болката.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Таро прогноза за 21-27 Август за Стрелец

Петте мечове сигнализират, че назрява конфликт в определена област от живота ви и скоро може да възникне конфронтация. Може да се изкушите да спечелите спора на всяка цена, но помислете за последствията. В опит да докажете, че сте прав, може да кажете или направите неща, за които по-късно ще съжалявате.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Таро прогноза за 21-27 Август за Козирог

9 мечове показва, че в момента страдате от някаква загуба или разочарование. Този стрес ви тежи и може да почувствате, че никога повече не можете да бъдете същият. Отделете време за себе си и се опитайте да се излекувате и изпълните с нови сили и енергия. Трябва да продължите напред и да се развивате.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Таро прогноза за 21-27 Август за Водолей

Тази седмица трябва да прекратите отношения, които не ви доставят удоволствие. Осмицата чаши показва, че ще бъде трудно, особено защото сте вложили много време и усилия в тази връзка. Но трябва да се направи, защото така стоиш на едно място.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Таро прогноза за 21-27 Август за Риби

Петте чаши показват, че сте си позволили да останете в състояние на разочарование и съжаление. Въпреки че болката, която изпитвате, е истинска, не можете винаги да останете в този режим. Съсредоточили сте се върху неуспехите и грешките си, но по този начин няма да успеете и няма да сте щастливи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе