Тайната на женската привлекателност: Как да привлечем мъжкото внимание

Как да привлечем мъжкото внимание
Любов и партньорство

Тайната на женската привлекателност: Как да привлечем мъжкото внимание

Всяка жена притежава собствен чар и набор от качества, с които неминуемо привлича вниманието на мъжете. Но, оказва се, за да имаме щастлива връзка, това съвсем не е достатъчно. Затова психолозите ни дават няколко насоки как да овладеем това истинско изкуство – изкуството за привличане и задържане на мъжкото внимание.

Ето каква е тайната.

Бъдете за него съкровище, което трябва да бъде завладяно

Само по себе си общуването с достойна жена е чудесен подарък мъжа. Всеки ден, всеки час, всяка минута, прекарани с нея стават безценни за него.

Ето защо, трябва да започнем най-напред от себе си.

Това означава да се грижите за външния си вид, за доброто си психологическо равновесие и да зачитате собствените си желания и мечти. Тогава всеки поглед, всяко движение на тялото, всяка дума ще бъдат очевиден индикатор за мъжа, че вие сте уникална жена, такава, която си заслужава човек да има до себе си.

За съжаление, жените често пъти правят точно обратното. За да принудят любимия човек да бъде с тях, те несъзнателно започват да му угаждат във всичко.

Това не винаги е най-добрият вариант. Потенциалният избраник губи желанието да се потруди, за да изгради връзка.

Трябва да позволите на мъжа да бъде принца на белия кон. Нека той е този, който може да спаси красивата принцеса от високата кула.

Чувствайте се като жена

Работата и отговорностите не трябва да пречат на нежността и съпричастността. Можете да „премествате планини“ в работата си, да отстоявате мнението си пред обществото и да се стремите да спасявате света. Но в същото време не губете своята женственост, останете крехки, внимателни и любвеобилни за него. Също така е важно да обърнете внимание на вашите чувства и емоции. Позволете си да се отпуснете и просто бъдете себе си. Давайте топлина и грижа. Мъжете са силно привлечени от онези жени, в чиито ръце могат да се почувстват наистина комфортно и спокойно.

Не се страхувайте да бъдете в мъжко общество

Не е необходимо да се ограничавате само до една среда. Мъжете са не само потенциални брачни партньори, но и прекрасни спътници и добри приятели. Не си отказвайте търсенето на нови познати. Нещо повече, това увеличава способността да намирате и привличате точно този, с когото искате да прекарате целия си живот.

Спрете да мислите негативно за силния пол

Някои жени са предубедени – „всички мъже са едни и същи“. Това е напълно погрешно. Лошият опит в отношенията не трябва да ви притеснява. Всеки човек е различен. Има толкова стойностни мъже. Просто трябва да им дадете шанс.

Но ако в подсъзнанието ви се е загнездило червейчето на съмнението, който непрекъснато ви нашепва колко са недостойни за любов мъжете, тогава как очаквате да намерите близък човек? Подобно негативно отношение се забелязва по всичко – по поведение, по начина на говорене, по погледа дори ако щете. А тъй като законът за притегателната сила на мисълта  действа безотказно, просто рискувате да привлече само тези, които наистина ще потвърдят вашия начин на мислене. Затова трябва да се справите със своите страхове и притеснения, да се очистите от тях и едва тогава да се огледате за сродната си душа.

Доброто настроение и самочувствие – важно условие за привлекателността на жената

Трябва да се усмихвате възможно най-често. Нека усмивката да е наистина искрена и да идва от самата ви душа. Тя е знак за добро отношение и вяра, че мъжът няма да ви причини някаква вреда. Това означава доверие и добра воля. А те са много важни условия за изграждането на щастлива, дълготрайна връзка.

 

Tagged , , , , , ,
на горе