Ето какво да направиш, когато съпругът ти е скучен в леглото

Ето какво да направиш, когато съпругът ти е скучен в леглото
Любов и партньорство

Ето какво да направиш, когато съпругът ти е скучен в леглото

Интимността е от ключово значение за успешния брак. Тя не е най-важната част, но в никакъв случай не бива да се подценява. Забравите ли за нея, много скоро от връзката ви ще си отидат тръпката, страстта, а по-късно и любовта. И когато те липсват в отношенията ви, ще ви бъде много трудно да опазите брака ви.

Различията в сексуалните интереси на мъжа и жената са много чести, но и могат да доведат до проблеми в брачните отношения. За да имате успешен сексуален живот, трябва взаимно да познавате нуждите си, както и нещата, които ви доставят най-голямо удоволствие в любовния живот. Крайната цел е и двамата да бъдете задоволени и удовлетворени от партньора ви.

Ако имате различни предпочитания в любовните игри, трябва да сте подготвени да правите компромиси, както и неща, които на вас не ви харесват особено. И да омаловажите този факт е грешка, за която после ще заплатите с раздяла. А знаем, че това е последното нещо, което бихте искали да се случи с брака ви.

Напоследък съпругът ти е скучен в леглото? Не искаш да имате проблеми в сексуалните отношения, защото знаеш те до какво водят?

Представяме ти някои съвети, които ще ти помогнат да се справиш с това изпитание, пред което си изправена.

Не го притискай

В никакъв случай не се чувствай виновна, а още по-малко недей да виниш него. Ако започнеш да търсиш виновни за това, а не погледнеш в същността на проблема, ще усложниш допълнително ситуацията.  Да очакваме партньорите ни да поемат отговорност за собственото ни сексуално желание не е добра идея. Недей да го караш да се чувства, че нещо не е наред с него.  Помисли добре, така ли беше в началото на връзката ви? Или с времето сексуалното му желание си отиде? Опитай се деликатно да зададеш въпроса, но го увери, че не го правиш, защото търсиш конфликт и в никакъв случай не го видиш. Просто искаш да ти сподели проблеми, за да може заедно да намерите решение и да се радвате на сексуален живот, защото той е много важна част от брака.

Слушай го внимателно

Точно в този момент се нуждаете от откровен и дълбок разговор. Предразположи го за него и го накарай да почувства, че може да ти има доверие. Слушай внимателно всяка една негова дума. Накарай го да ти сподели дали има странични проблеми, които заемат мислите му и се тревожи прекалено много за тях.

Ако това е така, може би те са причината за липсата му на сексуално желание. Нека разбере, че освен съпруга има и най-добър приятел в твоето лице и може да разчита за всичко на теб. Ако успеете и двамата да разкриете истинските си желания в леглото, шансът следващия път да почувствате истинско удоволствие в леглото е много голям.

Помислете за друга форма на интимност

Качеството на връзката ви много зависи от сексуалните ви отношения. Ако нещо липсва в брака ви, нормално е това да се отрази и в леглото. Ако често спорите и имате конфликти, много скоро ще започнете да изпитвате затруднения в сексуалния живот. Отново стигаме до най-доброто решение, което е откровен разговор. Интимността във връзката не се свежда само до сексуалността.

Помислете за друга форма на интимност, като нежни целувки, прегръдки и внимание. Понякога хората са скучни в леглото, защото са се затворили емоционално. Работете върху подобряването на емоционалната и духовната ви интимност. Само така ще успеете да постигнете успех във физическата интимност.

Покажи любов и разбирателство

Сега е моментът, в който трябва да покажеш колко мила и грижовна съпруга си. Да го накараш да осъзнае, че не е допуснал грешка, когато е избрал теб. Покажи му цялата си любов и грижа. Прояви разбиране и търпение. Приготви романтична вечеря, подготви спалнята с много рози и шампанско. Сготви вкусна вечеря и го накарай да се отпусне.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе