астрологичен съвет

Съвет за 9.03.2024 към всяка зодия

Съвет за 9.03.2024 към всяка зодия:Животът е като кошница с цветя – можеш да отделиш време и да го подредиш красиво, може и да оставиш нещата на самотек – всеки прави свой собствен избор.Всеки ден имаш избор: да сбъднеш своя мечта или да направиш „малка“ добрина!

6 невероятни факта за жените

Дневен хороскоп за 9.03.2024 – събота

infomax-logo-50-15-HWВ кукленския манастир “Св.Св Козма и Дамян”  стават чудеса

infomax-logo-50-15-HWМария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Ето какъв е вашият Съвет за 9.03.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 9.03.2024, колкото и да се стараеш, няма как да си добър за всички. Така че просто бъди себе си! Всяка сутрин имате избор. Да продължите деня си с тревога или с вяра в мечтите, защото има неща, твърде невероятни, за да повярваш в тях. Но няма неща толкова невероятни, че да не могат да се случат.Колкото по-малко те е грижа какво мислят другите за теб, толкова по-добър ще бъде животът ти.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият съвет за 9.03.2024, Този ​​нов ден ни посрещна без правила и с безусловна възможност. Не размивайте силата на този нов ден с трудностите от вчера. Обичайте себе си и светът ще ви обикне.Хората, които обичат себе си, винаги изглеждат много любящи, щедри и мили; те изразяват своята самоувереност чрез смирение, прошка и приобщаване.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 9.03.2024, Животът е прекрасен… А някои хора ти напомнят това повече от други.Да живееш в облаците е чудесно. Дава ти възможност да срещаш само хора, които могат да летят. Имай сърце, което никога не озлобява. Нрав, който не се предава и докосвай така, че никога да не нараняваш. Всеки миг е едно вълшебство… Не пропускайте този шанс, изживейте го, защото нищо не се повтаря!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият съвет за 9.03.2024, Всичко е да се влюбиш в себе си и да споделиш тази любов с някой, който те цени, вместо да търсиш любов, за да компенсираш дефицита на любов към себе си.Направете нещо хубаво за себе си днес. Намерете тишина, седнете в тишина, дишайте. Поставете проблемите си на пауза. Помислете над тях! Заслужаваш почивка.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият съвет за 9.03.2024, човек трябва да е ярък като слънцето, нежен като цветята, непредсказуем като времето и щастлив като… ами, просто щастлив! Истината е, че в света има всичко, абсолютно всичко – и радост и тъга, и любов и омраза, и добро и зло. Но ние виждаме в света това, което е в нас и това, в което вярваме.Днес е точния ден да се Обича, да се Вярва и най-вече да се Живее с вдъхновение и малко чар..

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият съвет за 9.03.2024, Винаги се радвай на перспективата за нов ден, нов опит, още едно начало, с може би малка доза магия, чакаща някъде зад сутринта. Нов ден: Бъдете достатъчно отворени, за да видите възможности. Бъдете достатъчно мъдри, за да бъдете благодарни. Бъдете достатъчно смели, за да бъдете щастливи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 9.03.2024,когато изживееш нещо хубаво, не се опитвай да го запомниш – опитай се да го повториш! Времето върви. Така че, каквото и да се каните да направите, направете го. Веднага. Не чакайте.Празнувайте всеки нов ден с викове на възхвала, любов и благодат и с красива усмивка на лицето си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият съвет за 9.03.2024 , Ако вие не уважавате собствените си желания и граници, никой друг няма да го направи. Просто ще привлечете хора, които не ви уважават толкова, колкото и ви, затова радвай се на живота всеки миг, без да го сравняваш с живота на другите.Винаги казвай това, което чувстваш и винаги прави това, което мислиш.От това, някои ще останат очаровани, други – изненадани!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Козирог, вашият Съвет за 9.03.2024, един от най-щастливите моменти в живота е, когато намериш куража да пуснеш това, което не можеш да промениш. Колкото повече мечти имате, толкова повече мечти за напред ще ви се сбъдват.Наша привилегия и нашето приключение е да открием нашата собствена специална светлина.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 9.03.2024, най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан.Не да го знаеш, а да го чувстваш. Единственото истинско богатство, което притежаваме, са хората, които обичаме.Бъдете това, което сте, и кажете това, което чувствате, защото тези, които имат нещо против, нямат значение, а тези, които имат значение, няма да имат нищо против.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият съвет за 9.03.2024, през деня постъпвай така, че през нощта сънят ти да е спокоен. Всеки миг е едно вълшебство… Не пропускайте този шанс, изживейте го, защото нищо не се случва постоянно! Да се ​​подхранваш по начин, който ти помага да разцъфтиш в посоката, в която искаш да вървиш, е лесно постижимо и си заслужава усилията всеки ден!След като прегърнете своята стойност, таланти и силни страни, това неутрализира, когато другите мислят по-малко за вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият съвет за 9.03.2024, идва красивото време.Да си простиш, да повярваш в себе си и да избереш да обичаш себе си са най-добрите подаръци, които човек може да получи.Обичайте първо себе си и всичко останало е наред. Наистина трябва да обичаш себе си, за да постигнеш нещо на този свят.

Последни новини
Астрология

Съвет за 9.03.2024 към всяка зодия

на горе