астрологичен съвет

Съвет за 29.03.2024 към всяка зодия

Съвет за 29.03.2024 към всяка зодия: Когато мислиш за положителни и хубави неща, ти ги привличаш към себе си . Всеки ден трябва да изслушаш поне една хубава песен, да погледаш хубава картина и ако е възможно, да прочетеш поне едно мъдро изречение.Запомнете, че не бива да забравяте доброто и забравете, че злото трябва да се помни.

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

 

Вижте пълната ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО за 29.03.2024 тук

6 начина да изправите косата си естествено у дома

Стилни спортно-елегантни идеи за перфектна визия

7 модела дънки, които ще са хит тази пролет

Ако искате да заблестите Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Ето какъв е вашият Съвет за 29.03.2024 според зодията:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 29.03.2024, светът е пълен с хубави неща и благоденствие. Избери да отвориш сетивата си за тях и да ги пуснеш в живота си. Не трябва да сте лесно докачливи.Не обръщайте внимание кой какво казал. Ако давате внимание на думите на хората, вие лесно ще остареете. Ще мине някой покрай вас и ще ви нагруби. Друг ще каже нещо друго лошо по ваш адрес. Не се тревожете, вашият мир струва много повече от това, което е казал някой. Това, което той е казал е за негова сметка. Пазете своя мир и избягвайте хора, които оказват лошо влияние върху вас.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият Съвет за 29.03.2024, Помнете едно нещо, в света съществува един закон – както постъпваш с другите, така ще постъпват и с теб.Оставете другите да са перфектни. Вие бъдете щастливи…предизвикайте си вълна от чудни моменти.Най-хубавите мигове никога не остават в миналото.Те винаги предстоят.Целта на всеки ден е да стигнеш до неговия край, без да губиш усмивката си!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет 29.03.2024, животът на човека е като сезоните на годината – всеки период има своята красота и чар! Вие може да забравите мечтите си, но те няма да ви забравят.Ако искаш да си много щастлив и успешен, прави това което обичаши се усмихвай на лошото време.Чудеса има там, където вярват в тях, и колкото повече вярват, толкова и по-често те се случват.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 29.03.2024,щастието е избор.Просто започни да правиш нещата, които те карат да се чувстваш добре.Ще има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко зле се чувствш. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот. Три неща никой не може да ти отнеме – преживяванията, истинските приятели и това, което отглеждаш в душата си.Начинът, по който гледаш на света, създава света, който виждаш.Чарът е умението да накараш хората да се чувстват добре с теб, без да им искаш нещо в замяна!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 29.03.2024, животът е кратък.Не се ядосвай. Усмихни се.Разходи се. Почерпи се.Купи си нещо.Обичай. Мечтай. Красивите хора винаги остават красиви. Дори годините да минават, дори когато са без грим, дори когато са уморени, дори да имат бръчки. Защото красотата им не е на лицето, а в душата им. Казват, че когато човек се фокусира върху хубавите неща, му се случват само хубави неща, затова мислете позитивно, чувствайте с душата си, живейте със сърцето си, бъдете добри и се радвайте на даровете на съдбата!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 29.03.2024, Красотата на днешния ден зависи от теб! Изпълнете днешния ден с много усмивки, чар, красота и много хубави емоции!Отношенията се изграждат със сърцето, а не с думи. Няма значение какво се е случило преди. Красотата на живота е, че винаги има утре, а за сбъдването на мечтите краен срок няма. Очаквайте с вяра и оптимизъм!

 

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 29.03.2024, с добродушието е като с мазолите!Забележат ли хората, че имате мазоли..бъдете сигурни, че непрекъснато ще ви настъпват! Затова се заобиколете само с хора, които ви карат да се усмихвате! Когато утрото започне с усмивка, денят се превръща в щастлива приказка.Интересната комбинация на утринния студ с топлия аромат но любим човек и надежда ражда усещането за вяра и сила в новия ден.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 29.03.2024,Здравословно е отвреме навреме да спираш, да изключваш, да прочистваш мислите си, да намираш себе си и да си напомняш: кой си, къде отиваш, къде искаш да стигнеш и най вече – къде искаш да останеш. ‘Правете само това, което ви повелява сърцето! Мечтите наистина се сбъдват. Да, твоите също.Но трябва да ги срещнеш някъде по пътя. Стани и направи първите крачки – днес!Дайте си сметка, че всеки ден е ден на щастие и късмет, че ни има!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, вашият Съвет за 29.03.2024, ако не можеш да промениш целия свят, то със сигурност можеш да промениш своя собствен.Никога не напомняйте на хората за услугите, които сте им направили в миналото. Ако са благородни и благодарни хора, те не се нуждаят от напомняния, а ако са неблагодарни и неблагородни, тогава напомнянето им за миналото е напразно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 29.03.2024, без значение е, какво имаш, как се обличаш, къде живееш или от къде си. Важното е това, което си, размера на сърцето, думите, които изричаш, това което казваш и доказваш, това, което обичаш, красивото, което оставяш в душите на другите през твоето житейско пътуване. Това е, което има значение. Всичко останало е ненужно, което изчезва.днес се насладете се на спокойствието, тишината и красотата на света и помнете: най-хубавото тепърва предстои! Така ще имате разкошен ден, така че слагайте усмивките, заредете се с хубави мисли, отпийте глътка щастие и погледнете света не с очи, а със сърце!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет 29.03.2024, Живейте с ентусиазъм, усмихвайте се често, обичайте без условия.. и слушайте със сърцето.Трябва да отворите сърцето си и да се храните с Любов, да мислите с Любов, да чувствате с Любов… Каквото и да правите, правете го с Любов.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 29.03.2024, денят започва и свършва без нашето съгласие. Ние не сме господари на времето, но сме господари на неговия смисъл.Обичай неща, които не излизат от мода – такива, като почтеност, лоялност, уважение, благородство, искреност и добри маниери. Живота е твърде кратък, твърде хубав и твърде скъп, за да не го ценим. Преброй всичките свои неща, които не си купил с пари,за да разбереш колко си богат.Нека се научим да гледаме със сърцето си !Животът има смисъл само тогава, когато живееш и за някой друг освен за себе си!

Последни новини
Астрология

Съвет за 29.03.2024 към всяка зодия

на горе