СЪВЕТ за 27.11.2021 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 27.11.2021 към всяка зодия

Овен

Недей да подлагаш на тестове всички хора в живота си, някои заслужават да бъдат до теб.

Телец

Раздавайте любов и ще получите любов. Бъдете отворени към хората и ще видите колко много нови приятели ще спечелите.

Близнаци

Съветите ви помагат на повече хора, отколкото осъзнавате. Имате дарба да раздавате мъдри думи на хората, точно когато най-много се нуждаят от тях. Имате силата да промените живота на хората към по-добро.

Рак

Най-вероятно днес няма да успеете да се сдобиете с онова, което желаете, но пък ще получите някакъв промеждутъчен резултат, който в крайна сметка ще се окаже дори по-ценен.

Лъв

Не забравяйте да се грижите за собственото си благополучие в стремежа си към успеха. Понякога сте толкова концентрирани върху целта, че не спирате да с поемете дъх и да помислите за себе си.

Дева

Постарайте се през първата половина на деня да не провокирате неприятни разговори и изяснявания с близките си. Опитайте да решавате проблемите, вместо да мислите за тях.

Везни

От време на време сваляйте гарда и показвайте на хората истинското ви аз. Понякога можете да поставите такава стена, че затруднява хората да се доближат емоционално до вас.

Скорпион

Ще имате нужда от повече движение и общуване, ще се срещнете с нови хора, а после ще дойде ред на дома и превръщането му в едно уютно и красиво местенце.

Стрелец

Забрави за мързела и работи усърдно, за да постигнеш целите си.

Козирог

Трябва да се научиш да не живееш в миналото, а да се радваш на настоящето.

Водолей

Вие сте упорите и талантливи хора, но често се смятате за нещо повече от другите. Често дори не изслушвате другите. Променете това – приемете и другите гледни точки.

Риби

Днес ще ви е важно да има значим човек до вас, който да ви подкрепя и да ви дава обратна връзка. Сякаш се стягате за поход.

Tagged , , , , , , ,
на горе